Ha igazán akarod, akkor bármit elérhetsz?
Figyelt kérdés
Persze reális kereteken belül.2010. aug. 29. 08:45
1/13 anonim válasza:
Igen! Eléred! Én saját tapasztalatból írom.
2/13 anonim válasza:
Nem.Csak azt érheted el amit elérhetsz.Az akarat csak arra kell,hogy végigmenj az úton.Az akarat csak hajtóerő,semmi köze a hatóképességhez.
3/13 anonim válasza:
Ha reális kereteken belül maradunk, akkor van rá esély. Vanak akadályok, amiket nem lehet kikerülni még ígysem, hiába akarjuk.
Persze vannak még csodák, én is abban reménykedek, hátha...
4/13 anonim válasza:
Csak akkor ha elég szemét tudsz lenni a többi embertársaddal!
5/13 A kérdező kommentje:
Konkértan olyan célom van, amihez nem kell senkivel szemétnek lennem, viszont nagy akaraterő és kitartás fog kelleni hozzá.
2010. aug. 29. 09:39
6/13 anonim válasza:
elérheted,én is elértem és a következőt is elérem,a primitív megjegyzésekkel meg nem kell foglalkozni
7/13 anonim válasza:
Igen!! Semmi nem lehetetlen! Saját tapasztalat.. aki ebben nem hisz az lusta mert nem veszi a fáradságot h legyőzze a lehetetlent.. ennyi.. :)
8/13 anonim válasza:
Én tapasztalatból azt tenném hozzá, hogy az akarat igazából nem játszik szerepet. Az elvárás ami változást hoz.
9/13 anonim válasza:
Természetesen, ha szívből szeretnéd, akkor bármi sikerülhet...és az a bizonyos reális keret felölelheti a mindenséget is akár. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
10/13 anonim válasza:
nemmindig:(, de a legtöbbször igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!