Van valaki közületek, aki agykontrollal jött rá, hogy mi szeretne igazán lenni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 16:21
1/5 anonim válasza:
Én agykontrollal jöttem rá, hogy az agykontroll sz*rt sem ér.
Szerencsésebb lenne, ha a döntéseidet, főleg az ilyen komoly döntéseket, a babonák és téves tanítások használata nélkül hoznád meg.
2/5 anonim válasza:
Első: miért, mi baj van azzal, ha meditálsz egy sort? Nem kell kuruzslásként gondolni erre. Nekem segített a stresszt csökkenteni, a tanulásban és a pesszimizmusom legyőzésében. Több nekem nem is kell.
De nem, nem agykontorollal jöttem rá, mi szeretnék lenni. Még az várat magára.
3/5 vaszily katalin válasza:
FIGYELD A TESTED S A LELKED S ABOL HOZ ÖSZE VALAMIT.NE HAJSZOLD MAGAD.MERT NEM FOGOD A NYUGDIJAT ÉLVEZNI.CSAK EGY -KÉT ÉVIG.
4/5 anonim válasza:
Igen, lehet az agykontrollal rájönni. Pl. ha biztos "jeleket" szeretnél kapni. De figyelned is kell, mert nem lehet az ego szavaira hallgatni, hogy "na ez nekem nem jó, jobbat várok".
5/5 anonim válasza:
ööö mi az az ,,Agy kontrol'' -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!