Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Beőszültem kissé, pattanás...

Beőszültem kissé, pattanás bőr egy ideje, valszeg stressz miatt, valaki visszafordította már ezeket?

Figyelt kérdés

az elmúlt pár évem szépen betett stresszből és alvatlanságból rendesen, amikor a gyomrod beáll teljesen, és remeg a stressztől és ez előjön naponta többször

Most hála a jó sok meditációnak, és vizualizálásnak, életmód váltásnak, ezek már nincsenek, szinte már totál jó az emésztésem, a bőröm is javult rengeteget, de még mindig messze van attól amiben jól érezném magam, plusz elég sok az ősz hajszálam a koromhoz képest

Komolyan nagyon élvezem amikor boldog és felszabadult vagyok amikor vizualizálok

..de visszajövet az életbe és látva, hogy hogyan nézel ki a tükörbe, azért ez nem olyan egyszerű, olyan mintha az utóhatást megkapnám a korábbi túlagyalások és stressztől, szóval most nagyon komolyan elhatároztam, hogy most már elegem van és elengedem az egészet

Ti, hogyan csinálnátok ezt?

27f

2021. jún. 29. 13:49
1 2 3
 21/22 Tudi333 ***** válasza:

Igen. Értelek. Ez így nem is fog működni. Ténylegesen el kell engedni, csak akkor működik, lemondani róla. Esetleg annyit lehet, ha az elengedés vonalat választod, hogy nem ezzel kezded, hanem kisebb dologgal dolgokkal vagy egyszerűen csak figyeled, hogy azok a dolgok hogyan változnak meg, amiket elengedsz vagy ilyen szemmel végignézed az életedet visszafelé. Bármilyen hihetetlen hatalmas ereje van az elengedésnek, csak merni kell kipróbálni!

Vagy amit Grimfox javasolt az is jó, az is működik.

Vagy regressziót megpróbálni, ahogy írtam, de rengeteg módszer van, ezek amik úgy feljöttek most....

"Uralod, ha elengeded.

Eléred, ha nem kergeted.

Tiéd, ha már nem akarod.

Megtalál, ha nem kutatod."

Ez is spiri közhely, de ez működik, de tényleg! Többszörösen ki van probálva, talán az utolsó sorával tudnék vitatkozni. :)))

2021. jún. 29. 20:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Értem, magyarul elvesztél. Akkor az első körben objektíven, őszintén fel kell mérned önmagad, és hogy miért vagy ebben a helyzetben. És ez a legnehezebb része mert az emberek nagy része hazudik önmagánk. (én is ezt teszem sokszor, sajnos) Pedig ez a része kulcsfontosságú hogy megtaláld a gyökérproblémát. Utána egy reális cél kitűzése ami egy hajtóerő lesz. Bármilyen cél jó, csak fogadd meg hogy nem adod fel bármilyen nehézséget hoz az élet. Én nem elengedést mondanék, mert az céltalan sodródáshoz vezet. Inkább ellenállásmentességet. Egyfajta igenlő,elfogadó pozitív magatartás felvételét. És ezeket mind piciben elkezdeni hogy legyen sikerélményed az elején. Egyébként nekem a fehér tükör, fekete tükör technika jött be. Leírod papírra a jó és rossz tulajdonságaid, és egyesével megoldást, gyakorlatokat találsz ki a rossz korrigálására ill. jó kamatoztatására. Nekem kb. 1 hónapba telt mire összeírtam az összes jó és rossz tulajdonságaimat. Van amit kihúztam az eredeti listából, és sokat hozzáírtam figyelve egy nap történéseit.
2021. jún. 29. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!