Beőszültem kissé, pattanás bőr egy ideje, valszeg stressz miatt, valaki visszafordította már ezeket?
az elmúlt pár évem szépen betett stresszből és alvatlanságból rendesen, amikor a gyomrod beáll teljesen, és remeg a stressztől és ez előjön naponta többször
Most hála a jó sok meditációnak, és vizualizálásnak, életmód váltásnak, ezek már nincsenek, szinte már totál jó az emésztésem, a bőröm is javult rengeteget, de még mindig messze van attól amiben jól érezném magam, plusz elég sok az ősz hajszálam a koromhoz képest
Komolyan nagyon élvezem amikor boldog és felszabadult vagyok amikor vizualizálok
..de visszajövet az életbe és látva, hogy hogyan nézel ki a tükörbe, azért ez nem olyan egyszerű, olyan mintha az utóhatást megkapnám a korábbi túlagyalások és stressztől, szóval most nagyon komolyan elhatároztam, hogy most már elegem van és elengedem az egészet
Ti, hogyan csinálnátok ezt?
27f
Igen. Értelek. Ez így nem is fog működni. Ténylegesen el kell engedni, csak akkor működik, lemondani róla. Esetleg annyit lehet, ha az elengedés vonalat választod, hogy nem ezzel kezded, hanem kisebb dologgal dolgokkal vagy egyszerűen csak figyeled, hogy azok a dolgok hogyan változnak meg, amiket elengedsz vagy ilyen szemmel végignézed az életedet visszafelé. Bármilyen hihetetlen hatalmas ereje van az elengedésnek, csak merni kell kipróbálni!
Vagy amit Grimfox javasolt az is jó, az is működik.
Vagy regressziót megpróbálni, ahogy írtam, de rengeteg módszer van, ezek amik úgy feljöttek most....
"Uralod, ha elengeded.
Eléred, ha nem kergeted.
Tiéd, ha már nem akarod.
Megtalál, ha nem kutatod."
Ez is spiri közhely, de ez működik, de tényleg! Többszörösen ki van probálva, talán az utolsó sorával tudnék vitatkozni. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!