Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Beőszültem kissé, pattanás...

Beőszültem kissé, pattanás bőr egy ideje, valszeg stressz miatt, valaki visszafordította már ezeket?

Figyelt kérdés

az elmúlt pár évem szépen betett stresszből és alvatlanságból rendesen, amikor a gyomrod beáll teljesen, és remeg a stressztől és ez előjön naponta többször

Most hála a jó sok meditációnak, és vizualizálásnak, életmód váltásnak, ezek már nincsenek, szinte már totál jó az emésztésem, a bőröm is javult rengeteget, de még mindig messze van attól amiben jól érezném magam, plusz elég sok az ősz hajszálam a koromhoz képest

Komolyan nagyon élvezem amikor boldog és felszabadult vagyok amikor vizualizálok

..de visszajövet az életbe és látva, hogy hogyan nézel ki a tükörbe, azért ez nem olyan egyszerű, olyan mintha az utóhatást megkapnám a korábbi túlagyalások és stressztől, szóval most nagyon komolyan elhatároztam, hogy most már elegem van és elengedem az egészet

Ti, hogyan csinálnátok ezt?

27f

2021. jún. 29. 13:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Tudi333

Nyilván az a probléma gyökere, hogy eddig még nem találtam olyan társaságot ahol ne kéne felvenni valamilyen stílust, ahogy bekerülsz, kicsit az önmagad és a társasághoz adaptált felednek a keverékét kell szerepeltetni.

Ha nem veszem fel a stílust akkor kereshetem a következő társaságot ahol egy más stílust kell felvenni, olyan, hogy csak úgy önmagad vagy talán akkor lehetséges, ha senki nem ismer senkit és az elején teljesen felszabadult mindenki, ekkor van a legnagyobb esély arra, hogy önmagad maradj mivel nem húz senki sem a másik irányába erősen

###

Grimfox

Valszeg erről van szó, sok területen nem tökéletes az életem és ez kihat minden másra.

Köszi, megy az önszuggesztió és a vizualizáció főleg reggel és este félálomban, átélés is teljesen megy, este és reggel emiatt a legjobb az érzelmi szintem. A nap folyamán szokott ingadozni legtöbbször

Pánikrohamom még sosem volt, a legdurvább az az, hogy nem tudom normálisan enni, vagy meleg érzés a fejemben mintha felforrana, de most ez sincsen, csak a nap folyamán történő események által okozott szenvedés, ami van, hogy elmúlik, van, hogy nem

2021. jún. 29. 17:44
 12/22 Tudi333 ***** válasza:

Érdekes amit írsz. Mert én pl.nem így látom. Nem tudom ki, hogy látja, de én nem így. Én úgy látom, hogy nem kell felvenni semmilyen stílust ergó nem kell megfelelni senkinek. 2 dolog jön fel így bennem, egyik az, hogy meg akarsz felelni mindenáron. Gyerekkorodban nem csúfoltak vagy közösítettek ki vagy ilyesmi? Ha ez a gond, ezt kellene megoldani, feldolgozni. De lehet akár előző életből hozott minta is, amit szintén meg lehet szüntetni, erre szerintem legkézenfekvőbb a regresszió, amit nem csak előző életből származó elakadásokra is lehet alkalmazni.

A másik ok lehet(vagy ezek kombinációja), az, hogy tartozni akarsz valamilyen társasághoz, picit görcsösen, úgy látom. Mintha társaság nélkül nem lenne semmi.

Melyik a jellemzőbb? Hogy érzed?

2021. jún. 29. 18:02
 13/22 Grimfox ***** válasza:

Soha ne is legyen pánikrohamod!

Nekem is vannak gondjaim az evéssel, de nekem mindig is voltak, mióta nem anyatejen élek. De az utóbbi 15 évben különösen problémás. Illetve más problémának tartja, hogy nem eszek, és sovány vagyok.

Amit a stílus felvételéről írsz, érdekes. Én sem tudtam soha azonosulni egy csoporttal, vagy stílussal sem, ezért sokáig egyedül voltam, és csak 1-2 barátom volt egyszerre(szó szerinti szám). De találtam egy csapatot, vagy a csapat talált meg engem, ahol nincsenek ilyen elvárások. Lehet hogy neked is csak várnod kellene egy ilyen csapatra.

2021. jún. 29. 18:07
 14/22 A kérdező kommentje:

Csúfolás, kiközösítés ment valamilyen szinten, sőt még én is voltam a csúfolódó nagyvagány oldalon. De mindig volt valaki akivel elvoltunk, tehát az az abszolút üresség addig nem ért utol amíg egyszerre volt a bőröm problémás és egyszerre kellett fogszabályzót hordanom, de még akkor is értek annyira jó pozitív megerősítések a közösségtől, amik jó esetben ezeket ellensúlyozzák, de mégsem így alakult

Az elmúlt jó pár évben évben a szociális életem eléggé semmilyen volt, annyira nem tartoztam sehova.

Volt, hogy hónapokig senkivel semmi kommunikáció, de nyilván ott volt az érzés, hogy jó lenne valahova tartozni, de mivel ez csak stresszel lehet, akkor inkáb lemondtam róla

Lehet társaság nélkül is egy életet leélni teljesen egyedül, de annyira senki nem akarja magának azt az életet szerintem, tehát ha csak nem kap valami erős impulzust az emberektől, hogy valami nem okés vele, akkor az ember társaságkedvelő lesz

Ezeket a regressziós szakembereket nagyon nehézkes megtalálni, főleg olyat aki szimpatikus meg el tudom képzelni, hogy értene is valamit abból amit mondok neki, mintha csak álszimpátiát kezdene, mit javasolsz?

2021. jún. 29. 18:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Minél jobban akarsz másoknak megfelelni, annál jobban veszíted el önmagad. Olyan vagy amilyen, legyél önmagad. Mindenkinek megvan a keresztje, ha nagyon durván leegyszerüsítjük, mindenki full defektes ha ez vígasztal. Nincs kivétel. Csak van aki már udja ezt önmagáról, és van aki még nem. Ha nem fogadnak el olyannak amilyen vagy, akkor rosssz társaságban keresgélsz. Persze, az fontos hogy az ember törekedjen kijavítani a jellemhibáit de sokszor ez egy életen át tartó lassú folyamat... És a vicces az egészben minél jobban ismered önmagad, annál szerényebb, elfogadóbb, befogadóbb, türelmesebb leszel a többiekkel szemben. Minél kevésbé, pedig a fordítottja. De az is lehet hogy szimplán nem szereted önmagad és nem mások nem fogadnak el, hanem önmagad elfogadásával vannak problémák.
2021. jún. 29. 18:29
 16/22 Tudi333 ***** válasza:

Alapvetően azt látom, hogy rágörcsölsz arra, hogy valamilyen társasághoz tartozz. Valahogy ezt jó lenne elengedni, mármint azt, hogy tartozni "kell" valahová. Az elengedés mindenben segít. Ez nem azt jelenti, hogy ne járj sehová, ne beszélgess senkivel, csak magát az akarását elengedni. Inkább ez a terület lehet a gond, ennyiből ezt látom.

A regresszió nem olyan nagy was is das... még kockazata sincs, maximum annyi, hogy elalszol. Online is lehet vagy telefonon, persze személyesen több a lehetőség benne, de csak hanggal is eredményes legtöbbször.

2021. jún. 29. 18:31
 17/22 A kérdező kommentje:

15-ös

Igen, ez is egy olyan dolog amit tudunk fejben, de megélni és használni építő jelleggel az megint más dolog

Tudi3333

Az biztos, hogy a nem társaságba járás és egyedüllét ezen semmit sem segít, élhetek 50 évig emberektől távol, de attól még nem fogom kevésbé akarni

Hogyan lehet ezt gyakorlatban megtenni?

2021. jún. 29. 19:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Olyan legyél amilyen vagy és ne akarj megfelelni másoknak nem hinném hogy egy valóságtól elrugaszkodott, teljesíthetetlen dolog. Vagyis, tudom hogy nem az :-)
2021. jún. 29. 19:17
 19/22 Tudi333 ***** válasza:
Az a kérsésed, hogy hogyan lehet elengedni?
2021. jún. 29. 19:35
 20/22 A kérdező kommentje:

A kérdés fő lényege, az, hogy hogyan fordítsam vissza az eddigi életem negatív manifesztálódását, mert elég egyértelmű, hogy miért van ez a helyzetem

Az elengedés valszeg lenne a megoldás, de nem tudom, hogyan tegyem azt anélkül, hogy azt érezném, hogy valójában azért engedem el, hogy elérjem a végcélomat ( ami az egész testi tünetek visszafordítása ), tehát egy paradoxba kerültem

2021. jún. 29. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!