Miért ásítok szinte mindig amikor kívánok valamit vagy kérdezek az univerzumtól a vágyaimról, céljaimról?
Rendben, köszi szépen. Az utobbi 2-t már csak most láttam, de akkor ezt ma kipróbálom.
Tegnap este és ma reggel kezdtem 10 perccel. Azt próbáltam hogy egy fehér, semmire gondolok, néha ment de sokszor elkalandoztam...
De ami lehet, hogy jó, utána kipróbáltam a kívánságot... este (lehet fáradt voltam eleve, mert éjfélkor csináltam kb), akkor egy kisebb ásítás volt utána, de reggel csak a második kérdés utűn volt ásítás.
Ja és még annyi, hogy miközben próbáltam meditálni, közben is ásítottam párat, néha jó nagyokat is...
Akkor ásít az ember, mikor a testnek több oxigénre van szüksége. Pl. este mikor nagyon álmosak, fáradtak vagyunk. A testedet nem tetted kellőképpen késszé, alkalmassá a meditációs munkára. Ezért megnő a test oxigén igénye. A tudományos magyarázatra ezt mondanám.
A másik elképzelésem, amit a saját tapasztalâsom is alátámasztani hivatott, hogy a megnövekedett energiaáramlás kíván a szervezettől nagyobb oxigén ellátást. Ezt arra alapozom, hogy mikor reikivel meditációban energiát küldök valakinek vagy valaminek először megakad bennem a levegő legalább egy percre aztán heves levegő cserébe csapok át. De nem úgy, mint mikor direkt nem veszek levegőt mondjuk víz alatt, aztán venni kell két-három nagyobb légvételt hanem annál sokkal hevesebb zihálás ez. Nem akaratlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!