Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vajon ha az ember az agya...

Vajon ha az ember az agya 100%-át használni tudná, akkor több dimenziót is érzékelne?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 20:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint magasabb kihasználtság mellett az agyunk sokkal magasabb szintű gondolkodás mellett a gondolatait is képes lenne továbbítani, illetve a tudat erejét valós erőként felhasználva mozgatni tudna dolgokat, de sokkal sérülékenyebb, ezáltal rövidebb élettartamú lenne. A dimenziók alatt pedig mit értesz? Magasság, szélesség, hosszúság (tér), idő. Mi kell még?
2010. aug. 21. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

az előttem szólok olyanokat írtak, hogy hülyeség az, hogy agyunk 10%-át használjuk... de szerintem nem...

legalább is... EGYSZERRE csak kb. 10%-át, de általánosságban KB. az egészet használjuk.

hiszen... mindig, érkezik valami "feladat", az agyad más és más területeket használ.

pl: hirtelen hallassz valamit, mondjuk leesik a pohár: a füledtől az idegek eljutattják az agyad azon részébe az infót, amelyik a hallással foglalkozik, az feldolgozza, és rájössz, hogy azt a hangot hallod, mikor eltörik az üveg. mindez persze, a másodperc tört része alatt zajlik le :D

bámulatos az emberi agy, nem? :D

2010. aug. 21. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

ja igen, a lényeget lehagytam:

ha egy pillanatban, kihasználnád az agyad 100%-át, egyszerűen olyan logikai, következtető képességekre tennél szert, mint még senkinek.

az olyanok, amikre Te gondolsz, telepátia, látnoki képességek, nem az agyból fakad...

az agy csak a kapcsolat a lélek és a test közt :) ezért gondolják a tudósok, hogy ha van lélek, akkor az agyban van.

olyan, mintha az agyad lenne a hardver, a lelked meg a szoftver, amit beleraksz, és csak így vagy képes működni :)

2010. aug. 21. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Huhh... belegondolni is fura, mi lenne akkor xD

Szuperintelligensek lennénk az tuti.. vagy néhányan csak olyan szintre jönnének, mint most mi x'D

2010. aug. 24. 09:55
 15/17 anonim válasza:

Való igaz, hogy az agyunk 100%-át kihasználjuk, hiszen az izmainkat és belső szerveinket is 100%-ban kihasználjuk mivel a testünk része!

De nézd meg, hogy vannak butább emberek és nagyon okosak és zsenik is!

Viszont ez nem az agyon múlik hiszen a világ legintelligensebb emberének csupán fél agya van!

Azt amit gondolkodásra használunk elmének hívjuk! Ez mentális képmásokból áll!

Itt egy kisebb gyakorlat amit megcsinálhatsz!

Csukd be a szemed!

Képzelj el egy macskát és a mutatóujjaddal mutass rá pontosan hol van az a macska miközben csukva tartod a szemed.

Amikor megvan, nyisd ki a szemed és látni fogod, hogy hol helyezkedik el az a bizonyos mentális képmás, amire rámutattál. Meg fogsz lepődni!

Ott van az elméd egy része... egy képmás!

2010. aug. 27. 22:23
 16/17 anonim válasza:
én úgy tudom ha 70 % használjuk akkor képesek lennénk teleportálni
2010. okt. 31. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:

nem függ az elme az agy kihasználásától.

Például Einstein agya kisebb volt az átlagnál!

2011. jan. 28. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!