Vajon tud-e az ember repülni?
"Ezek az értelmes válaszok is igazolják azt a tényt, miszerint az emberek az agyuk kapacitásának maximum 5%-át használjál. Kérdem én mi van azzal a 95%-al? nem mondom hogy tudunk repülni, de azt sem hogy nem. De attól még nem kéne mindenkinek 100%-os kijelentéseket tenni"
I-di-ó-ta.
mellesleg:
"A repülésnek is megvan a maga művészete, vagyis inkább fortélya. Abban rejlik, hogy meg tanuld magad a földre vetni és elhibázd azt. Válassz ki egy derűs napot-javasolja, és próbálgasd. Az első rész könnyű. Mindössze annyi kell hozzá, hogy képes légy teljes súlyoddal a földre vetődni, azzal az elhatározással, hogy nem baj, ha fájni fog. Ugyanis ha nem sikerül elhibázni a földet, akkor fog. A legtöbb embernek nem sikerül, és ha tényleg lelkiismeretesen próbálkoznak, egyre valószínűbbé válik, hogy úgysem sikerül. Tehát inkább a második rész, az elhibázás nehéz. Az egyik probléma az, hogy teljesen véletlenül kell elhibáznod. Semmi értelme szándékosan próbálgatni, mert úgysem sikerül. Az a lényeg, hogy félúton valami hirtelen elvonja a figyelmed, és ne is gondolj tovább a zuhanásra vagy a földre, vagy arra, mennyire fájdalmas lesz, ha mégsem hibázod el Közismerten nehéz dolog nem gondolni erre a három dologra, a rendelkezésedre álló egy röpke másodperc alatt. Emiatt nem sikerül sokaknak, akik örökre csalódnak ebben az egyébként mókás és igen látványos sportban."
Repülni nem, viszont tud kb levegőbe futni.
Fogalmam sincs milyen gyors lehet, de a múltkor 2 haverom izomból sprintelt(elég jól futnak), én meg gondoltam egyet, hogy utolérem őket, és megelőzöm őket, és sikerült, pedig én alapból szarul futok.
Kb annyi a lényeg, hogy nagyokat kell lépni, és ahogy érkezel már lendíteni magad tovább, kis mennyiségű alkohol az nagy segítség, javít az időzítésen, mert nem figyelsz annyira tudatosan, hanem jön magától a dolog, bennem 1 sör volt akkor.
Az egész azért nagy dolog, mert míg ők kiköpik a tüdejüket a sprinteléstől, addig én kényelmesen lépkedek, és mégis másfélszer gyorsabban mozgok.
Tehát ez azért nem repülés, de hasonló érzés, és bele kell élni magad, hogy sikerüljön. Valószínűleg a tökéletes időzítés a titka a dolognak, ugyanis a dolog lényege valahol ott lehet, hogy nem veszítesz a lendületedből, és egyre csak gyorsulsz minimális erőkifejtéssel.
23:06 - köszi :)
ha 300 éve valaki benyögi egy papnak hogy ő repülőgépet csinál, elégetik máglyán...ma jobb a helyzet, az ilyenekkel "csak" körberöhögnek, de ne add fel, az idő a repülést igazolja majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!