Hogyan lehet hallani más emberek gondolatát?
Figyelt kérdés
Eddig hallottam de most már nem. Mi történt?#Telepátia.
2020. júl. 26. 18:16
21/36 anonim válasza:
De ezek olyan dolgok amiket nem nehéz kitalálni.
Aki nem hülye az simán kikövetkeztet dolgokat a történések alapján.
Te meg azt hiszed hogy tudja, pedig nem.
Bár így a zagyvaság alapján amit leírtál nem vagy túl okos ezért téged könnyű átverni.
22/36 anonim válasza:
Ezert is irtam igrn hogy ahhoz hasonlona gondolatolvasas amikor feldzavakbol is èrtik egymast a felek! Csak leegyszerüsitettem hogyan lehet elkepzelni. Nem betürröl betüre. A gondolatok nem könyvek szerinti sorok hanem érzetek igazabol
Csak mert annyian cáfoltàk hogy e lehetseges volna igy leirtam egyserüsitve hogyan tudnàk elkepzelni azt.
23/36 anonim válasza:
Te nem lehetsz vmi tul okos!!tekintve hogy nem is ertetted azt hogy ezzel csupan illusztralni akartam a gondolatolvasast!!hogy igy kell elkepzelni.
24/36 anonim válasza:
Szerintem csak rossz a kategória.
25/36 A kérdező kommentje:
Mit jelent a leellenőrzés?
2020. aug. 7. 15:32
26/36 A kérdező kommentje:
Úgy ellenőriztem le,hogy megnéztem igaz e amit gondolt, vagy üzent. És igaz volt.
2020. aug. 7. 15:35
27/36 anonim válasza:
És azt hogy nézted meg? Gondolatolvasással? :D
28/36 A kérdező kommentje:
Nem. Hanem valóban megnéztem.
2020. aug. 7. 19:22
29/36 A kérdező kommentje:
De a kérdés az volt,hogy hogyan lehet hallani más emberek gondolatát. Ha igaz volt,akkor egy létező dologról van szó.
2020. aug. 7. 19:23
30/36 anonim válasza:
Kérdező,1 hónap és íráány a suli!!:DD:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!