Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet hallani más...

Hogyan lehet hallani más emberek gondolatát?

Figyelt kérdés
Eddig hallottam de most már nem. Mi történt?

#Telepátia.
2020. júl. 26. 18:16
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
#5 Nem volt beképzelés.
2020. júl. 26. 18:56
 12/36 anonim ***** válasza:
Oké, értem. Hogy ellenőrizted le?
2020. júl. 26. 18:57
 13/36 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező

Két dolgot tehetsz:

1. holnap szépen elmész az orvosodhoz és kérsz tőle egy beutalót az elmegyógyintézetbe.

2. Leülsz és tanulsz,mert mindjárt iskola.

2020. júl. 26. 19:14
 14/36 anonim ***** válasza:
27%
Akik pedig ezt komolyan veszik ezt,menjenek el egy elme orvoshoz.
2020. júl. 26. 19:15
 15/36 anonim ***** válasza:
7%
13. Jaj, az a 2. pont, erre nem akarok gondolni
2020. júl. 26. 19:42
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Meg is őrülnél, pl egy tömött buszon vagy hasonló helyen túl nagy lenne a hangzavar.
2020. júl. 27. 16:32
 17/36 anonim ***** válasza:

Nekem a külföldi pàrom volt hasonlo.

a 3.közös nyelven beszelgettünk csak.

De vele (külföldi a külföldivel)sokkal jobban felerösödik a nonverbalis kommunikaciora a figyelem és megértés tudat alatt is.

Nekem abbol màr herotom volt hogy ha csupan felnevetek magamban veletlen vmin, a nagy csendben a tv elött, ami törtent napközben, egyböl vàgta hogy min nevetek mert le is reagàlta egyböl.

Szamtalan hasonlot tudnék mondani.

Eleinte tetszett, hogy siman beszelünk szavak nelkül is,arra gondol amire en a szavak sem kellenek, de komolyan egy idö mulva terhemre is volt ez mert amit nem akartam megosztani is tudta.

Talan ahhoz hasonloa gondolatolvasas, amikor vkivel egy hullamon vagytok es felszavakbol is ertitek egymast, csak ez köztünk sokkal profibb volt.

Amikor a masik nyelven(ami nem közös nyeövünk volt) beszélt a haverjaival is, levàgtam az egesz szitut lehet ugyan csak masnap àllt össze a kép, de összeàllt. Söt amikor lerakta egyszer a telot es ahogy ram nezett is a hivàs utan, azonnal vàgtam ki miert hivta es mit mondott.

Gondolatot gondolattal lehet olvasni, az nem olyan mint egy könyv, hogy betüröl betüre soronkent olvasol/füleddel hallod.

2020. júl. 27. 20:49
 18/36 anonim ***** válasza:
46%

Ezt csak beképzelted utolsó.

Valójában teljesen más miatt állt össze a kép.

Félinformációkból összeraktad, meg oda képzeltél valami természetfelettit mert úgy érdekesebb volt.

2020. júl. 28. 09:21
 19/36 anonim ***** válasza:

Hat nem beképzeltem! Minden alà is volt tamasztva!

a pàrom is lereagalt min nevettem a tel.hivast is atbeszeltük ugy hogy simàn vàgta azt is hogy vàgom mi van! Es sorolhatnam!

2020. júl. 28. 10:28
 20/36 anonim ***** válasza:

Ugyanis pl ahhoz sem kellett sok hogy tudjam

Mert elötte valo nap nagyon összebalheztam egy haverjaval, nem mondtam el neki, masnap hivtàk telin es ahogy ràm nezett abban is benne volt minden. Egyböl tudtam. Es ö is tudta hogy most merülök es miert is szüntem meg mosolygosnak lenni miutan letakta es ramnezett.

Egy rakàs ilyen volt.

Ami tenyleg teher volt mar. Mert pl azt is tudta mikor reggel vitt meloba ugy hogy 2 orat aludtam elötte, es hulla faradt voltam es pont nem voltunk joban, azt is tudta hogy ha szandekkal berak zenét a kocsiba full hangerön hogy fog az nekem esni. Direkt kicseszesböl.

Millio szitu volt hohy beszelni sem kellett vele ahhoz hogy kommunikaljunk.

2020. júl. 28. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!