Ez segíthet? És ezzel a vonzás törvényével élek?
van egy férfi, akit nagyon szeretek és úgy tűnik 1,5év után én is felkeltettema figyelmét
esténként meditációs zenére kényelmes helyzetbe vágom magam (füstőlő,gyertyák stb)és elképzelem ahogy önfeledten boldogok vagyunk egymássa(pl: szaladgálunk a hóban) néha mondogatom is hogy Xygondolj most rám stb...és egyik este ugyanezt tettem elképzeltem egy szitut és reggel kaptam tőle egy üzenetet és leirta hvelem álmodott(és pont azt amit én elképzeltem a meditációs zene alatt)és irta hogy nagyon furcsa érzése volrt utána...
de azóta mégsem jöttünk még össze
mennyi idő alatt lehet hatásos?érhet valamit ez?
Hihetetlen hogy a lanyok mit meg nem tesznek egy fiuert akibe belezugnak ...
en fiu vagyok de ilyesmi eszembe se jutna ...
akarhogy is egy lanyt meghoditani izgalmasabb mint egy meditacios uton magamhoz csalni ....
Flortolni es isemrkedni szerintem szebb ...
de ki ahogy szereti
igy is lehet parra leleni de meglehet hogy tul belenkszeret az illeto es akkor mar megvaltozik az elkepzelesunk rola es mar nem erezunk iranta semmi komolyat de megsem szall re rolunk ... erre ugye senki nem gondolt ...
egyepkent mar kozel vagy a celodhoz
en csak sok sikert kivanok neked
es sok boldogsagot meg sok gyereket ;) az a legfontosabb
szerintem ha meg akarsz hódítani egy pasit, az álmodozás mellett igencsak hasznos a fodrász, a kozmetikus, egy dögös melltartó meg egy tűsarkú cipő harisnyával ;)
na meg kis parfüm, nőies kisugárzás, fülig érő mosoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!