Azt hallottam hogy ha 10 percig egyfolytában gondolok egy dologra azt megteremtődik az életemben. Ezt hogy tudom elérni?
Figyelt kérdés
Hogy tudok 10 percig gondolni valamire, hogy ne vándoroljanak el a gondolataim, ne gondolják semmi másra? Van rá valamilyen módszer meditáció?2020. jún. 29. 11:41
1/13 anonim válasza:
Ezt nem kéne összekeverni az ezotériával. Ha szeretnél mondjuk egy új autót, az nem úgy fog megteremtődni, hogy rágondolsz 10 percig. Hanem hogy megvan a célod - gondolsz rá - és azért dolgozol, teszel is. Akkor megteremted magadnak. Nem tudom, ez mennyire érthető így.
2/13 anonim válasza:
Ez nagyon furán hangzott.Én elég sűrűn gondolok arra hogy bárcsak nyernék egy nagyobb összeget de sosem jött össze. :S :)
3/13 anonim válasza:
#2: mert ingyen akarsz te is mindent, de nem akarsz tenni érte. Legalább lottózol, vagy még azt sem? Persze értelme annak sincs. És egyet jegyezzetek meg: nincs ingyen semmi.
Az, hogy valamire rákoncentrálsz, azt jelenti, hogy megvan a cél a szemed előtt, és úgy élsz, úgy dolgozol annak tudatában, hogy a célt elérd.
4/13 anonim válasza:
Te komolyan elhiszed, hogy ez csak ennyi? Szerinted hány lottónyertes lenne az országban, ha igaz lenne?
5/13 anonim válasza:
Én már 15 perce gondolok 100.000.000,- Ft-ra, de még nincs sehol... Akkor most mi van!?
6/13 A kérdező kommentje:
Pont az lenne a kérdésem hogy hogy lehet elérni.. 10 percig hiába gondol valaki valamire akkor úgy is elkalandozik a figyelme... Nem olyan könnyű ez az egész... Valakinek sikerült már?
A másik meg, hogy agykontrollos témába raktam a kérdést és reméltem hogy olyanok írnak akik hisznek benne.
Akik még nem azok nem is értem hogy miért vannak ebben a kategóriában.
2020. jún. 29. 12:31
7/13 anonim válasza:
Nem tűnik fel, hogy gúnyolódunk veled? NEM LEHET ELÉRNI VALAMIT AZZAL, HOGY GONDOLSZ RÁ. Így már érted?
8/13 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Nem gondolkodni kell hanem csinálni. 10 perc gondolkodással pontosan 10 perccel kerültél távolabb a célodtól.
9/13 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése. Gondolkodni kellene, bár az kétség kívül megerőltetőbb, mint hinni.
10/13 anonim válasza:
Fene! Pedig már magam elött láttam a lamborgninit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!