Hogyan lehetne elérni, hogy a párom ismét belémszeressen?
Figyelt kérdés
Összevesztünk és úgy félek,hogy kiábrándul belőlem.Szeretném,ha visszatalálna hozzám.Köszönöm2019. márc. 31. 21:08
1/6 anonim válasza:
Akkor normális legyél! És ne akarj manipulálni! Az ilyen ezoterikus baromságoktól menekülnek a férfiak. Ésszel és nőiességgel tudod levenni a lábáról.
2/6 anonim válasza:
Ha kiábrándul belőled az azt jelenti hogy kinyíl a csipája, hogy te ilyen is tudsz lenni. Ha pedig melletted marad ennek ellenére is na AKKOR szeret téged. Ha úgy látod hülyeségeket mondtál, akkor ismerd be, kérj bocsánatot. Ha ő ugyanezt teszi az ő oldalával, és megbeszéli veled akkor meg ne izélj azon hogy szétmentek, nem állhat egy kapcsolat mindössze rózsaszín felhőből. A nézeteltérésekkel is csak jobban megismeritek egymást ha nyitottak maradtok. Ez az életetek része, semmi meglepő nincs abban hogy néha összevesztek. Ha szeretnéd részletezni min vesztetek össze írj, hátha tudok segíteni!
3/6 anonim válasza:
1-es még nem is mondott semmi olyasmit hogy manipulálná. Ne osszál ki embereket fél infók hallatára...
4/6 anonim válasza:
Agykontrollal? Ez most komoly? Ne viccelj már kérdező kérdező. Fogod magad bocsánatot kérsz ha te rontottad el és megbocsátasz ha ő. Az élet megy tovább
5/6 anonim válasza:
3-as, te agysebész! Nézd már meg, milyen kategóriában kérdez!
6/6 A kérdező kommentje:
Vége van és én nem hagytam őt békén...hivogattam és azt mondta,már nem szeret ezért,hogy zaklattam
2019. ápr. 2. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!