Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan vonzzak be egy állást?

Hogyan vonzzak be egy állást?

Figyelt kérdés
Voltam már ott interjún, részemről nagyon pozitív volt, és nagyon szeretném ha engem választanának. Mit tehetek?
2020. jún. 15. 15:45
1 2
 1/13 anonim válasza:
66%
Gondold azt hogy már ott dolgozol és nagyon jó jól keresel stb.Elvileg így működik a vonzás törvénye
2020. jún. 15. 16:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy már minden nap elképzeltem, hogy megyek fel a lifttel, köszönök a kedves kollégáknak, leülök a laptopomhoz és dolgozom. Akkor ez elég lehet, nem kell még valami vuduvarázslat? :D
2020. jún. 15. 16:18
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem az nem, Csak vedd természetesnek. Ne görcsölj rajta.
2020. jún. 15. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Amikor elkepzeled, akkor koncentralj az erzesekre, hogy erzed magad, amikor a recepcios lany radkoszon,

hogy erzed magad az iroasztalodnal stb.

Es igen,ne gorcsosen, mert akkor a hianyerzetre fogsz fokuszalni es az erosodik fel, hogy nincs.

Nekem olyanok voltak, hogy meg volt az interju es egyszeruen tudtam, hogy az enyem az allas. Vagyis kijottem az epuletbol, es orultem ~(erzelem) es mondtam magamnak

"Ez az allas az enyem" bar altalaban ilyenkor mar az allas hirdetes vegigolvasasa utan elkezdtem ezt.

2020. jún. 15. 16:43
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

"nagyon szeretném ha engem választanának. Mit tehetek?"

Akár hiszed, akár nem: semmit. Innentől nem rajtad múlik, lazíts, örülj, hogy jól sikerült az interjú és dobj be egy sört. Nem számít, hogy álló nap az állásra koncentrálsz-e fejben, az csak a fejedben létezik, nem ezen fog múlni. Ha sikerült, akkor azzal "vonzottad" be, hogy elmentél az interjúra és pozitív hatást gyakoroltál az interjúztatókra.

2020. jún. 15. 17:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem én pontoztam le.
2020. jún. 15. 17:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Összejött az állás?
2020. jún. 17. 02:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Még folyamatban van a kiválasztás, azt mondták.
2020. jún. 18. 06:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sikerrel jársz :)
2020. jún. 18. 21:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, köszönöm! :)
2020. jún. 19. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!