Hogyan vonzzak az életembe egy bizonyos férfi típust? Lent.
Tudom mit szeretnék, úgy érzem készen állok rá, vágyok mostmár egy kapcsolatra. Kicsit abban reménykedem, hogy segít az univerzum :)
Hogyan "kérjek"?
Csináltatok már hasonlót?
a gyakorikérdések.hu erejével lehet a legkönnyebben párt találni tapasztalatom alapján, nekem még csak gyk-s b nőm volt xD
20/f
Először is döntsd el, milyen típust akarsz magadnak.
Figyelj az apró jelekre, és ignoráld azokat, akik nem felelnek meg ennek az ideálnak.
Pl én akartam egy rendes, megbízható, hűséges, házasodni, családot tervező férfit, aki legalább nem alacsonyabb nálam.
Namost innentől mindenki kiesett, akinek barátnője volt és "szépen nézett", merthogy ő ugye onnantól nem hűséges, nem komoly, nem megbízható, stb. És így lassan, minden tulajdonságra fényt derítettem, hogy megvan vagy nincs.
A végén meglett a nyertes.
Én kb 3 évig "vonzottam", most 15 éve vagyunk együtt.
Siettetni nem lehet, nem is kell, nem kell minden hülyével összeállni. Meg persze lehet hinni, hogy bevonzottam, de ez sem kötelező.
Aki nem hisz benne, szíve joga, én ebben hiszek inkább, mint másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!