Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért más lányok vonzzák be...

Miért más lányok vonzzák be azt a férfit, akit/amilyet én (is) elképzeltem magamnak?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és nagyon régóta van elképzelésem a "nagy Ő ről". Vannak lányok, akit találnak ilyet, de nem sokat tesznek érte. Mitől van ez? Tényleg közrejátszik, hogy én milyennek látom magam? Vagy csak jobban kellene hinnem abban, hogy ilyet találhatok?
2013. dec. 1. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert nemlétezik olyan hogy "bevonzás".
2013. dec. 1. 23:20
 2/7 Grielean ***** válasza:
79%
Lehet, hogy azért, mert más lányok nem bevonzani próbálják a pasikat, hanem aktívan tesznek azért, hogy kialakítsák velük a kapcsolatot?
2013. dec. 1. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem "bevonzás" csak irigy vagy. sztem egy lány a nem vonzza be a férfiakat. csak el csábítja őket próbáld ki egyszer sikerülni fog! mély dekoltázzsal. Üdv: Király Jigsaw :D
2013. dec. 1. 23:45
 4/7 anonim válasza:
ez most komoly? XD
2013. dec. 2. 00:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Tényleg közrejátszik, hogy én milyennek látom magam? "

Igen.

Hiába tartod te ideálisnak, ha te nem tartod magad szintén ideálisnak hozzá, csak egy "álom pasi" a valóságban is megmarad annak.

2013. dec. 2. 03:58
 6/7 BlackSword ***** válasza:
NA látod nem hinni kell, a kérdésed cáfolja meg ezt az egész bevonzásos dolgot, mert Te elképzeled azzal a sráccal, más meg tesz érte/lenyúlja előled... Mi lenne ha nem vágyakoznál, hanem mondjuk tennél is valami produktívat az ügy érdekében???!!!
2013. dec. 2. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért kérdező, mert egy hülye vagy.
2013. dec. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!