Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van itt olyan diák, akinek...

Van itt olyan diák, akinek sikerült a tanulást hatékonyabbá tenni agykontroll segítségével? Hogyan?

Figyelt kérdés
Nagyon pocsékul megy a tanulás, lassan tanulok. Segítene?
2010. júl. 29. 20:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kivettem egy könyvet a villámolvasásról a könyvtárból. Abból vajon meg tudnám tanulni?
2010. aug. 1. 11:20
 12/21 anonim válasza:

Én is agykontrollal tanulok.

pl.: használom a 3 ujj teknikát, tanulás előtt lemegyek alfába és mondok néhány programozó mondatot, történelmet miközben tanulom elképzelem mint egy filmet, és pozitív mondatokat mondok a tanulással kapcsolatban.

Sok sikert! ;D

2010. aug. 2. 08:26
 13/21 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Az a tisztességtelen igazság, hogy AK-al nem csak a tanulás megy jobban, hanem a vizsgázás is (még ha a tanulás kevésbé volt hangsúlyozva akkor is, de ezt nem etikus túlzásba vinni.)
2010. aug. 3. 18:49
 14/21 anonim válasza:
Hát én igazából semmi csodát nem tudok a tanulással kapcsolatban elmondani. Nálam annyi a titka a felsőfokú angol nyelvvizsgának meg a latin érettséginek meg hogy beszélek franciául, hogy érdekelt amit csinálok. Elképzeltem, hogy amit most tanulok, annak mi lesz a gyümölcse később és hogy mire használom majd később, mert ha elhiszed hogy amit tanulsz arra szükséged lesz, akkor megragad és gyorsan megtanulod. Nálam ennyi a "titok". :)
2010. aug. 16. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező nem akarok kukacoskodni, de nem mindegy hogy csak ülsz a könyv felett vagy tanulsz is, ha teszem azt TV előtt ülsz könyvel a kezedben és néha elolvasol 1-2 bekezdést, akkor nem fogsz semmire jutni. Mikor tanulsz meg kell próbálnod kizárni a világot, ami szinte lehetetlen ha a tv előtt ülsz vagy a család nyüzsög körülötted. A képességed megvan a tanulásra ugyan úgy mint a többi embernek, szerintem inkább a koncentrációs képességedet kell növelned.

Azzal nem mész semmire ha görcsösen magolsz egy anyagot, nem bemagolni kell hanem !MEGÉRTENI!, ha megértesz valamit nem kell rá szó szerint emlékezned egyszerűen letudod írni a lényegét a saját szavaiddal is.

2010. aug. 28. 22:11
 16/21 A kérdező kommentje:

22:11 Pontosan úgy csinálom! Csöndben egyedül tanulok, értelmezem és a saját szavaimmal felmondom amit tanulok.

Nem itt van a bibi...

2010. aug. 29. 14:14
 17/21 anonim ***** válasza:
na tanulgatod a villámolvasást? hogy haladsz?
2010. aug. 31. 11:50
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem tudok eléggé ellazulni... nem tudok lemenni alfába.:(

Lesz ősszel a városunkban agykontroll tanfolyam. Arra akarok menni és majd utána újra megpróbálom.

2010. aug. 31. 11:59
 19/21 anonim ***** válasza:
sok sikert! :)
2010. aug. 31. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
na hogy ment? :D
2011. jún. 28. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!