Hogy tudnék szerezni 4 db ismétlő diák napijegyet a július 18-19. ,25-26-i agykontroll tanfolyamra?
Mert már az össze jegy elfogyott, de elvileg majd a helyszínen lehet szerezni plusz jegyeket vagy nem is tudom...
Aki tud segíteni vagy van jegye amitől megszabadulna, szóljon! :)
Ne arcoskodj... Ha nem mondtad volna, hogy szekta, még azt hinném, hogy segíteni akarsz. Szóval eddig 0 válasz érkezett.
Valaki?
Az a szervezet ami állítja, hogy embereket tanítt arra, hogy embereket programozzon és gondolattal gyógyítson, szerinted mi? "Főpapja": José Silva.
Én segítteni akartam, azt hittem a gyűléseken ilyeneket "tanultok".
Ezért valaki pénzt is ad? Nem semmi!
: ma 14:47
Vedd be a gyógyszered!
Jól van, a "ma" az hamarosan "tegnap" lesz, de azért jó próbálkozás volt. Azért örülök, hogy nem csak anti-agykontrollosok vannak itt, de ez itt nem a vita fórum.
Akkor azt mondjátok meg inkább, hogy hol a legérdemesebb kiírnom, hogy kéne pár jegy? Nem nagyon csináltam még ilyet így neten.
expressz.hu-ra kiírod, hogy keresel, esetleg vaterán, vagy teszveszen nézelődsz.
21.24: könnyű úgy ítlkezni valami felett, amiről nem tudsz semmit, csak egyszer szidta neked valaki, aztán már te is egyből utálod....
ma 16:12
Kéretik nem magadból kiindulni, én utánaolvastam és egy ökörség az egész naív, unatkozó embereknek.
Na, az első hétvégére bejutottam, nem volt semmi gond. Köszi a segítséget! (A helyszínen vettem meg a jegyeket, még volt hely. :)
Azt hiszem, életem legjobb döntése volt, hogy így ismétlőként megint elmentem. Több dolog miatt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!