Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van olyan, akinek sikerült...

Van olyan, akinek sikerült agykontrollal vagy bármilyen más módszerrel megváltoztatni a szemszínét?

Figyelt kérdés

Milyenről milyenre változott, mennyi idő alatt? Pontosan milyen technikával?

Több helyen hallottam, olvastam, hogy volt egy ilyen agykontrollos sikertörténetet, de nem találtam a leírását. Esetleg ha megvan valakinek, vagy olvasta régebben, és el tudná mondani a lényegét, nagyon örülnék.

A kontaktlencsét ne hozzátok fel, a természetes saját szemszín tartós, végleges megváltoztatására kérdeztem rá.

2020. ápr. 22. 21:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
18%

Igaz, én hibám.

Az agyhalott kérdések alatti további agyhalott hablatyot soha nem olvasom el.

2020. ápr. 24. 15:27
 22/28 anonim ***** válasza:
50%

Én tudok olyanrol aki zöld szemmel került börtönbe es amikor szabadult 4 év mulva olyan sötétbarna lett a szeme hogy majdnem fekete.

Nyomozgattam a témàban, konkrét okot nem talàlok minden oldal amit talàlok csak pigmentekkel vacakol, biologiai szinten pl kisbabák kek szemmel születnek es kesöbb változik a szemszinük. De hogy huszonévrsnek miert változik a szemszine a börtönben vagy akarhol, arrol nem irnak.

2020. ápr. 24. 17:29
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
*amugy nem csak a szeme változott. Jellemre is egy sokmindent megélt romlott ember lett.
2020. ápr. 24. 17:31
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
22# azért nem találsz róla semmit mert ilyen nincs
2020. ápr. 24. 18:12
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak épp én a sajàt szememmel làttam. Zöld szemü volt mindig. Es kijött majdnem fekete szemekkel. Ismerem az illetöt személyesen.
2020. ápr. 24. 18:18
 26/28 anonim válasza:
77%
Novemberben voltam agykontroll tanfolyamon, ott Domján András mondta, hogy egy lánynak sikerült. Most nem emlékszem, hogy zöldről kékre, vagy kékről zöldre :D De 1 hónapig programozta elmetükrében. Amikor sikerült, nem tetszett neki a végeredmény és az eredetit programozta, majd megint egy hónap után visszaszíneződött :) Úgyhogy ezek szerint lehetséges. Változik a génállomány. Csak higgy benne és érezd át! :)
2020. ápr. 25. 10:21
 27/28 anonim ***** válasza:
67%
Én pár hete hallgatok subliminalokat. Elötte szürkés volt a szemem. Most már szinte teljesen zöld:)
2020. máj. 22. 15:34
 28/28 anonim ***** válasza:
50%
A bőröm színét sikerül, ha sokáig nézem valahol a falat.
2020. jún. 4. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!