Van olyan, akinek sikerült agykontrollal vagy bármilyen más módszerrel megváltoztatni a szemszínét?
Milyenről milyenre változott, mennyi idő alatt? Pontosan milyen technikával?
Több helyen hallottam, olvastam, hogy volt egy ilyen agykontrollos sikertörténetet, de nem találtam a leírását. Esetleg ha megvan valakinek, vagy olvasta régebben, és el tudná mondani a lényegét, nagyon örülnék.
A kontaktlencsét ne hozzátok fel, a természetes saját szemszín tartós, végleges megváltoztatására kérdeztem rá.
Ezen a csatornán találsz szemszín megváltoztató frekvenciákat:
https://www.youtube.com/channel/UCsRDV8w4EpmyBw3TpUfkOqA/vid..
Olyat is ami csak a melanint veszi el,de vannak színezők is olvasgass bele a kommentekbe van akinek feketéről 3 napi hallgatás után barnára változott...majd mogyoró stb..Én nem próbáltam,de hatásosnak tűnik kérdés,hogy mennyi időre...
És azt is elmondom,hogy miért tartom hülyeségnek de rád bízom a te szemed...
A lélek az első ideinkarnálás előtt bárhonnan jöhet felsőbb és alsóbb dimenziókból egyaránt..A kék szem sem a genetikai állomány öröklődés eredménye,hanem az itteni lélek egyedi esszenciális tulajdonsága vagyis jellemzően egyből 5. dimenziós leszületők és aszerint kerülnek a megfelelő népcsoportba...A barnák már előtanulmányokat folytattak a 4. Dés alsó asztrál bolygókon idejövet előtt és magukba szívták azokat az érzelmi problémákat,mérgeket pl. haragot amik nyomott hagytak és egyrészt a tanulási folyamat része így a feljebbjutás lehetősége is.Másrészt pedig komoly túlélési ösztönöket hordoz,stabilitást a földön,kiegyensúlyozottságot stb...és te most ezt készülsz felhígítani...Azért megy olyan lassan,mert a tudatalattidba raktározott információk kioldásra kerülnek és ez nem megy egyik napról a másikra...Mintha nem becsülnéd az elért eredményeidet,vagy azt aki vagy amiért jöttél...
Ja szóval a youtube-on találtál egy videót és megkérdőjelezés nélkül elhiszed ami benne van. Értem ez elég logikus gondolkodásnak tűnik.
Vágod amúgy a star wars sem valós történet csak azért mert fent van a neten
# 15
Ha te olyan biztos vagy magadban, minek minket győzködsz?
Huzzál már el.
Köszönöm, láttam hasonló videókat, csak nem tudom, melyik hatékony, mert a YouTube-ra bárki feltölthet ilyesmiket. Azt gondoltam, ezek is legfeljebb a saját gondolati energia mozgósításával hatnak.
Nem hinném, hogy a kék szeműek alacsonyabb fejlődési szinten tartanának, ugyanis a kék szem jóval később jelent meg az emberiség történetében egy mutáció eredményeként, azelőtt csak barna szemű emberek voltak.
Különben is, majdnem 2 éves koromig kék szemem volt.
"gratulálok", nem csak azért, mert olyan ügyes vagy, hogy be tudsz rakni egy kontaktlencsét, hanem az olvasási, szövegértési képességeid is "kitűnőek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!