Van olyan, akinek sikerült agykontrollal vagy bármilyen más módszerrel megváltoztatni a szemszínét?
Milyenről milyenre változott, mennyi idő alatt? Pontosan milyen technikával?
Több helyen hallottam, olvastam, hogy volt egy ilyen agykontrollos sikertörténetet, de nem találtam a leírását. Esetleg ha megvan valakinek, vagy olvasta régebben, és el tudná mondani a lényegét, nagyon örülnék.
A kontaktlencsét ne hozzátok fel, a természetes saját szemszín tartós, végleges megváltoztatására kérdeztem rá.
Szemed színét nem tudod megváltoztatni, mivel ez a genetikai úton alakul ki a kromoszóma párok keresztezése következtében.
Vagy akkor döntsd, hogy miben hiszel, a tudományban vagy az ezotériában? Ha az utóbbi akkor abba a kategóriába írd a kérdésed, hátha valaki egyet ért veled, sőt még egy új varázsigére is megtanít. :)
Csak úgy mondom, hogy az ember génállomány folyamatosan változik. Ez tudományosan bizonyított tény. Károsodhat is.
De képzeld, minden porcikád folyamatosan változik. Az anyag legkisebb építőköve csak sima rezgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!