Hogyan lehet egy nőnek beprogramozni telepatikusan, hogy bejöjjek neki?
"A lényeg, hogy többen is írták, hogy tudnak telepatikusan manipulálni, de a José Silva féle agykontroll könyvben, erről nem találok semmit."
A jediktől biztosan nem szerezheted meg ezt a tudást...álj át a sötét oldalra, és meglásd erőd nagyobb lesz mint valaha
Én is láttam a star wars filmekbe ezt, meg azt is hallottam, hogy star wars filmeket, az indián történetek után készítették, amit az indiánok, úgy neveztek ”a múltba néztünk” , végülis ez egy valós történet alapja.
Nem mindenki rendelkezik veleszületett képességekkel, és a múltban a sötét oldal üldözte azokat, akik rendelkeznek emberfeletti képességekkel, mivel veszélyt jelentett a hatalmára, de mára a sötét oldal meggyengült, ezeket a technikákat büntetés nélkül alkalmazhatjuk, nem jönnek az inkvizítorok, akik üldözik a tudással rendelkező embereket.
Ha ráerőlteted magadat valakire, az soha nem fog igazán szeretni, mert magától sem tenné. Ha érzékeny az ilyesmire, rá is jöhet, mit művelsz, és akkor még meg is fog utálni örökre. Ha meg csak simán meg akarod őt ..., akkor te egy genyó vagy!
Hagyd a francba ezt a dolgot, aki meg van írva Neked, csak az tehet boldoggá, és őt meg is fogod találni mindenféle manipuláció nélkül. Ha pedig manipulálgatsz, akkor nem a nagy Ő-re koncentrálsz, és elmész mellette úgy, hogy észre sem veszed. Kinek jó az? Legyél ápolt, kedves, becsületes, és minden rendben lesz. :)
Kedves Hozzászólók!
Hagyjátok. A kérdező menthetetlen. És meg is van akadva a pszichoszexuális fejlődésében kb. egy 13 éves kiskamasz szintjén.
Nem programozni kell tudni, hanem viselkedni !
Ha kedves vagy, figyelmes, humoros, gondoskodó, rendes, akkor szerintem bármilyen normális nőnek bejössz hókuszpókusz nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!