Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet egy nőnek beprogr...

Hogyan lehet egy nőnek beprogramozni telepatikusan, hogy bejöjjek neki?

Figyelt kérdés
Egyesek szerint a vizualizáció működik, de mit is kell vizualizálnom?
2020. márc. 13. 21:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Miért az agykontroll nem képes telepatikus manipulációra?
2020. márc. 14. 01:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy jedi esetleg sith akkor nem.
2020. márc. 14. 02:09
 13/23 Missi_Key ***** válasza:
100%

"A lényeg, hogy többen is írták, hogy tudnak telepatikusan manipulálni, de a José Silva féle agykontroll könyvben, erről nem találok semmit."

A jediktől biztosan nem szerezheted meg ezt a tudást...álj át a sötét oldalra, és meglásd erőd nagyobb lesz mint valaha

2020. márc. 14. 08:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Minek hiszed magad? Szerinted te képes lehetsz ilyesmire?
2020. márc. 14. 10:08
 15/23 anonim válasza:
Jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni.
2020. márc. 14. 11:08
 16/23 A kérdező kommentje:

Én is láttam a star wars filmekbe ezt, meg azt is hallottam, hogy star wars filmeket, az indián történetek után készítették, amit az indiánok, úgy neveztek ”a múltba néztünk” , végülis ez egy valós történet alapja.

Nem mindenki rendelkezik veleszületett képességekkel, és a múltban a sötét oldal üldözte azokat, akik rendelkeznek emberfeletti képességekkel, mivel veszélyt jelentett a hatalmára, de mára a sötét oldal meggyengült, ezeket a technikákat büntetés nélkül alkalmazhatjuk, nem jönnek az inkvizítorok, akik üldözik a tudással rendelkező embereket.

2020. márc. 14. 12:34
 17/23 anonim válasza:

Ha ráerőlteted magadat valakire, az soha nem fog igazán szeretni, mert magától sem tenné. Ha érzékeny az ilyesmire, rá is jöhet, mit művelsz, és akkor még meg is fog utálni örökre. Ha meg csak simán meg akarod őt ..., akkor te egy genyó vagy!

Hagyd a francba ezt a dolgot, aki meg van írva Neked, csak az tehet boldoggá, és őt meg is fogod találni mindenféle manipuláció nélkül. Ha pedig manipulálgatsz, akkor nem a nagy Ő-re koncentrálsz, és elmész mellette úgy, hogy észre sem veszed. Kinek jó az? Legyél ápolt, kedves, becsületes, és minden rendben lesz. :)

2020. márc. 14. 12:44
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy feltétlen komoly kapcsolatra kell, meg lehetne máshol is kamatoztatnia dolgot.
2020. márc. 14. 13:16
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Hozzászólók!

Hagyjátok. A kérdező menthetetlen. És meg is van akadva a pszichoszexuális fejlődésében kb. egy 13 éves kiskamasz szintjén.

2020. márc. 14. 13:37
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem programozni kell tudni, hanem viselkedni !

Ha kedves vagy, figyelmes, humoros, gondoskodó, rendes, akkor szerintem bármilyen normális nőnek bejössz hókuszpókusz nélkül is!

2020. márc. 14. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!