Miért jön rám programozás/vizualizáció közben mindig olyan mély kétely?
Nagyjából mindenen átrágtam már magamat, agykontroll, Dr. Joseph Murphy stb. Imádom ezt a témát, nagyon sok lelkesítő szöveg átment már a kezem alatt, egy csomószor sikerült is, de mostanában elég, ha arra gondolok, amit szeretnék, és sírás közeli állapotba kerülök amiatt, hogy azt gondolom, ez lehetetlen. Én most konkrétan társaságot szeretnék, de egyszerűen képtelen vagyok beleérezni magamat. Ha meg elképzelem, egyből az jut eszembe, hogy biztos nem fogom elég gyakran csinálni, és akkor a tudatalattim el is felejti, vagy majd jön egy negatív rezgés, és akkor már nem is kaphatom meg, amit szeretnék, pedig régebben nem volt semmi ilyen jellegű problémám. Ez most eléggé zavar, mert már nem is merek semmi jóra gondolni, mert tudom, hogy borzasztóan mesze áll tőlem, és tuti, hogy nem kapom meg. Miért van ez?
Kösz, hogy csak a témában jártasak válaszolnak!
OFF 23.31nek:
Nekem mindegy, hogy a szemléleteden változtatsz-e vagy sem, a Te dolgod. :)
Az elsődleges célod, hogy leteszteld az agykontrollt, vagy hogy megváltoztasd a hajad színét?
Nem árt, ha tudod, hogyha nem változna a hajszíned, nem feltétlenül a módszer rossz, hanem az is lehet, hogy rosszul csináltad.
Ezt írtad a színváltoztatásról:
"nekem már az is hihetetlen hogy kicsit világosabb lesz", és
"hiszen ennél egyszerűbb már szinte nincs is".
(Nekem ellentétesnek tűnik, mert ami tök egyszerű, azt elhiszem, hogy meg tudom csinálni, nincs kérdésem se, csak csinálom és úgy is sikerül.)
A sikeres programozás feltétele: hit+vágy+elvárás. Ezt agykontroll tanfolyamon naponta min. 5-10szer hallottad. Ha hihetetlen, ott hol van a hit? Amíg hihetetlen, el sem kezdeném a programozást, mert minek? Ha valamiben legbelül magadban nem hiszel, akkor egész végig annak adsz energiát, hogy lehetetlen annak megváltoztatása, tehát ha a végén nem sikerül, akkor sikeresen programoztál: hiszen az valósult meg, amiben hittél. Tanfolyamon is szó esett erről.
"ha már ez sem nem megy hogy gyógyíthatnám meg magam?" - szerintem nem nehezebb dolog a gyógyítás, mint a hajszínváltoztatás, mert mindkettőben csak sejtek cserélődnek, ugyanaz. Mivel 2-3 hónaponta szinte az összes sejtünk megújul, a régiek meghalnak, újak keletkeznek, miért ne?
Úgy emlékszem, az agykontroll.hu-n fent van az a tévéfelvétel Domján L-val, amin egy gesztenyebarna hajú hölgy elmondja, hogy az ősz hajszálait agykontrollal "festette be", ha érdekel. Időközönként újra javasolt programozni a kívánt hajszínt, pont a sejtek újratermelődése miatt.
Meggyőzni igazán nem akarlak, nekem mindegy, mire használod vagy nem használod az agykontrollt. Csak remélem, hogy segítettem azzal, amiket leírtam, és úgy csinálod, hogy hasznodra válik. :)
20.58
off
köszönöm a választ
nem ellentmondás, mert a hajszín elméletileg egyszerű kell legyen, hiszen ak nélkül is megoldható lenne, míg pl egy sebészeti dolog "általános" módsterekkel sem biztos hogy sikerül.
megpróbálok én hinni benne, csak az a gond hogy egyszer már próbáltam és akkor nem ment, én meg általában csak egyszer próbálkozom, viszont más dolgok sikerültek, csak emiatt az egész megkérdőjeleződött bennem, hogy akkor ez miért nem, bár lehet hogy kevesebb energiát szántam rá, de más dolgok sem tartottak sokkal tovább...nah mindegy..
köszönöm a választ a vidit meg majd megnézem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!