Amikor meditálok akkor semmilyen gondolat nincs a fejemben ez normális?
#1 Erre csak akkor gondoltam miután kinyitottam a szemem és rá jöttem arra ,hogy nem gondoltam semmire egy kicsit megrémisztet ez az üresség mint ha a semmibe lebegnék.
#2 Olvastam ,hogy ez a lényege ,de nem hittem volna ,hogy ilyen hamar ebbe a stádiumba esek :0
Főleg hogy pánik roham utáni szorongásaim vannak így napközben folyton jönnek a negatív gondolatok :/
#1-2 mellet foglalok állást, én is így tudom... de most, hogy így leírtad elsőre mindenkinek para lehet, a végtelen csend, és üresség. Jobban belegondolva függünk a zajoktól/gondolatoktól, én biztos...
De azért remélem egyszer nekem is sikerül átélnem, meg a nyugalom részét is...azt "abszolút semmilyen gondolat nincs".
:)
Értem és köszönöm a válaszokat!! :))
Ennek ellenére nem hagyom abba ,mert nagyon megnyugtató a meditáció. (°_°)
"megrémisztet ez az üresség mint ha a semmibe lebegnék."
Mert azt hiszed, hogy az elméd vagy. Az elméddel azonosulsz.
Majd egy idő után ez a rémisztő gondolatot is meg fogod haladni, és végül nem marad semmi, csak a végtelen béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!