Leírnátok agykontrollos sikereiteket nekem?
én nekem egyszer bejött :D az egyik lányt be akartam égetni!
irtó jó volt!
Nem mágia, hanem az elme ereje.
Épp az ilyen téveszmék elkerülése végett a ingyenes az agykontrolltanfolyam a vallásoktatóknak, papoknak, rabbiknak, apácáknak. Úgy tudom, hogy Argentinában még egy püspök(!) is népszerűsíti ezt a módszert.
Egyébként José Silva könyve valóban vitatható teológiai szempontból, de pl úgy tudom hazánkban rengeteg ateistát tett templomba járó hívővé (nem vallási fanatizmusra kel lgondolni, hanem az AK ugye feszeget ilyen témákat, hogy lélek, lélekvándorlás meg ilyesmi).
Amúgy a kérdésre válaszolva, én kilábaltam a depressziómból. Nem kell túlzásba vinni, és akkor nem lesz semmi baj.
Még gimiben a 2000 méteres futás előtt hosszú hetekig nem tesiztem, csak minden nap elmondtam magamban párszor, hogy meg tudom csinálni. És az egy évvel korábbi eredményemhez képest két percet javítottam. 10:20-ról 8:20-ra.
De amugy minden nap bicikliztem 5-6 km-t, lehet amiatt :P
Nem parázom annnyira a vizsgáktól, jobban érzem magam a bőrömben, könnyebb felvállalni a hibáimat, magabiztosabb a fellépésem, jobban tudok koncentrálni a számomra fontos dolgokra. De amúgy tanfolyamon nem voltam, csak mp3-makat hallgattam, meg a könyveket olvastam. Egyszer majd elmegyek arra is.
És, ami a legjobb, elköltözött a hangos felsőszomszéd! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!