Miért kelek fel gyakran éjjel 2-3 körül?
Figyelt kérdés
Fel szoktam kelni, még akkor is ha nem is rossz álmom van. Ritkán van az, hogy nem kelek fel..2019. szept. 30. 15:56
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy sokat stresszelsz valamin.
2/9 anonim válasza:
Hallottál már az ördög órájáról? Ilyenkor szoktak megjelenni paranormális jelenségek.
3/9 anonim válasza:
Alvás közben nem vagyunk a testünkben ugye..Ekkor éri el mindenki az alsó asztrált,ami a démoni és egyéb parazitikus lények lakhelye,akinek komolyabb érzelmi gondja,traumája van,nappali tevékenységek során felhalmozódnak ezek a félelmek az pszichikus támadást kap,ennyi..
4/9 A kérdező kommentje:
2. ezzel mit akartál mondani..?
2019. szept. 30. 20:27
5/9 anonim válasza:
Prostamol uno. Ez sajnos a korral jár.
6/9 anonim válasza:
Húú, erről hallottam, de nem emlékszem, valami biológiai folyamat, végződik vagy indul el, semmi para.
elvégzed az elvégeznivalót, vagy iszol, én többnyire szomjas szoktam lenni (ha alszom és felkelek).
7/9 anonim válasza:
Utolso, gondolom a kínai szervórára gondoltál? Földsugárzás is lehet oka, van, amelyik ebben az időpontban aktiválódik.
8/9 anonim válasza:
szerintem igen, arról hallhattam.
9/9 anonim válasza:
Mert tele a hólyagod. Ne igyál lefekvés előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!