Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A kínai éttermekben hogy...

A kínai éttermekben hogy készítik el a csirkét?

Figyelt kérdés
Hogy vágják fel a húst, hogy ilyen felhő-szerű, puha lesz a végén?

2019. jún. 10. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Nézd meg a képet, ott egyértelmüen látszik (meg a leírásból is kiderül a "felhöszerü" jelzöböl), hogy ez a fajta bundában van sütve. Ez nem olyan, mint a rántott hús panírja, hanem inkább a natúrszeleten a lisztbe mártáshoz hasonlít.


A másik emg, hoyg az 5-10 percig sütött csirkemell annyira puha, hogy jóformán nem kell rágni, viszont nem száraz. A "jól megfözött és utána sütött" meg kb. olyan, mint a fürészpor!

2019. jún. 10. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
A kepen lathato hus nem bundas, de aki szerint igen, irasson fel szemuveget. :)
2019. jún. 10. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
A keményítőt vízzel elkevered, a húst befűszetezed és belerakod a keményítős vízbe. Hagyni kell állni kb. 30 percet és ettől lesz olyan omlós
2019. jún. 22. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!