Ti elmennétek egy ilyen étterembe?
Figyelt kérdés
Egy ideje azon töröm a fejem a családdal hogy egy olyan éttermet szeretnénk nyitni ahol nem a vendég választja ki hogy mit kér hanem meglepetés ebéd/vacsora lenne!Ez úgy lenne hogy elmondja hogy az ételben mik ne legyenek vagy esetleg vegetáriánus vagy vegán legyen és elkészítünk neki egy bizonyos összegért egy főételt és egy desszertet.Első hallásra,látásra hülye ötlet lehet de szerintem ez még beválhatna!2019. máj. 8. 20:01
11/14 anonim válasza:
Akkor én leszek a kakukktojás, én nagyon szívesen kipróbálnék egy ilyet!!
12/14 A kérdező kommentje:
10/1 akkor van ilyen!Egyébként szerintem van ilyen az országban is valahol!
2019. máj. 9. 21:41
13/14 anonim válasza:
Ez olyan, mint a régi fogadók, ahol eszed, amit eléd raknak. "mikor éhes..." blahblah.... örülsz, ha enni kapsz :D
Én azt mondom van benne fantázia, lenne egy hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!