1/12 A kérdező kommentje:
pontosabban a ,,hot'' húsok után
2019. ápr. 13. 19:42
2/12 anonim válasza:
A csípős, fűszeres ételek fokozzák a gyomorsavtermelődést. Ki jobban, ki kevésbé érzi meg. Igyál utána Salvus vizet, vagy egy pohár tejet, akkor jobb lesz.
3/12 anonim válasza:
Mivel csípős ételek, szerintem mindenkinek, nekem is.😃
4/12 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, nem egyszerű torokéges #2-es, hanem ahogy az első értelmezte, szinte refluxszerű égés. Szójatej is megköti a savat? tejfehérjeérzékeny vagyok
2019. ápr. 13. 19:50
5/12 anonim válasza:
Ha laktóz érzékeny vagy miért eszel kfc ben? A húsok nagy részét tejben pácolják..
7/12 anonim válasza:
Hot&Spicy-ban nincs tejszármazék, illetve a grillbe se, meg a longer-ben sem.
Valamelyik fűszert nem bírod valószínűleg.
8/12 anonim válasza:
Nem pácolják tejben a KFC-s kaját. Megnézheted a honlapon az allergén táblázatot, minden kajánál fel van sorolva, hogy miben milyen allergén van. Én is tejfehérjeallergiás vagyok, és szoktam ott enni
9/12 anonim válasza:
Ha tudod, hogy ilyen bajod van utána, akkor minek eszel ott? Nem kötelező ilyen sz..r, minősíthetetlen kaját enni.
10/12 anonim válasza:
Nekem a hasam szokott menni szinte rögtön hogy hazaérek az étteremből, pedig a Strips a kedvencem, de mióta rájöttem hogy utána majd meghalok tőle, így csak óvatosan. Ritkán térünk be oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!