Küldtél már vissza ételt étteremben a konyhára? Ha igen, miért tetted?
Igen, budapesti étterem volt, előételnek csontlevest kértem.
Kihoztak egy sós lét, amiben volt pár szál cérnametélt.
Mondtam neki, hogy én azt hittem ebben vannak zöldségek és több tészta.
Bocsánatot kért a pincér én meg rendeltem egy másik fajta levest.
Aztán jött a főétel, ez is valami flancos dolgokkal töltött rántott frissensült volt.
Kihozta a pincér, elég kis adag volt, mondtam neki, hogy én nem eszem ilyen apró adagokat, nem ehhez vagyok hozzászokva, elnézést kért, visszavitte, tettek rá dupla annyi húst mint alapból volt és adtak hozzá egy ingyen salátát plusz köretnek.
Távozásnál megmondtam, hogy ha legközelebb jövök emberes adagokat követelek.
Bólogattak és mondták, hogy természetesen nekem dupla adagokat fognak felszolgálni ugyan annyi pénzért.
12-es legalább ne lódítanál akkorát :D
Persze emberes adagok. Max otthon anyukádnak :D vagy az asszonynak mondtál ilyet.
Visszavitetni. Ételt szerencsére még nem (egyszerűen nem volt baki semmivel), de italt többször is. Pl. limonádék- párommal ugyanazt kértük, az enyém tömény cukorszirup volt az övé iható. Kedvesen megkértük a felszolgáló hölgyet, hogy cserélje ki. Gond nélkül megtörtént. 2-3x előfordult már. Mindig hozzám kerülnek ezek az italok. Ez van, karma.
Többször is előfordult.
Általában a legnagyobb gondot a hőfok jelenti. Nem tudok és nem is akarok langyos levest enni.
De volt már romlott tejszinhab, véres hús, fagyos hasáb...
A panaszkezelés változatos. Van amikor le se tojnak, de volt hogy még desszertet is csomagoltak és mea culpázott a menedzser is.
Nyílván utóbbi helyre visszatérek, ahol letojnak oda meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!