Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kezelheti a pénzt, aki készíti...

Kezelheti a pénzt, aki készíti az ételt? Csak szerintem nem túl guszta?

Figyelt kérdés

Lángosozni voltam. Fizettem, eltette a pénzt, adott vissza, majd ugyanazzal a kézzel fogta meg a sajtot és reszelte rá. Kesztyű, kezmosas meg minden nélkül.

Csak szerintem gáz ez? Dolgoztam élelmiszeriparban a gyártás részen, ott ez elképzelhetetlen lett volna..

Nem fogok többet ott vásárolni, de érdekelne, hogy ez hivatalosan rendben van? Ti ennetek ilyen helyen?

Engem már attól elkapott a hányinger, hogy pucér kézzel fogta meg a sajtot

2019. febr. 26. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Évekig (12 év) vendéglàtàsban dolgoztam, hidd el tudnék mesélni, de akkor étterembe többet biztos a làbad be nem tennéd.

Valóban nem a leggusztusosabb pénz utàn ételt fogdosni, de ez van.

Amúgy vissza nem mennék màr a vendéglàtàsba dolgozni, jobb nem làtni mi hogy készül.

Ennek ellenére azért csak járunk pàrommal étterembe, sőt a kislànyom is étkezett màr ott, megvagyunk, élünk.

Ennyin ne paràzz.

2019. febr. 27. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem gusztusos ,kesztyűt szokás húzni .
2019. márc. 16. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!