Kezelheti a pénzt, aki készíti az ételt? Csak szerintem nem túl guszta?
Lángosozni voltam. Fizettem, eltette a pénzt, adott vissza, majd ugyanazzal a kézzel fogta meg a sajtot és reszelte rá. Kesztyű, kezmosas meg minden nélkül.
Csak szerintem gáz ez? Dolgoztam élelmiszeriparban a gyártás részen, ott ez elképzelhetetlen lett volna..
Nem fogok többet ott vásárolni, de érdekelne, hogy ez hivatalosan rendben van? Ti ennetek ilyen helyen?
Engem már attól elkapott a hányinger, hogy pucér kézzel fogta meg a sajtot
Szerintem nincs rendben. Ahol én eddig lángosoztam, vagy bármi street food-ot vettem, ott étel készítéskor kesztyű, majd pénztár kezelésre levette.
Szerintem így lenne okés.
Ennyitől hányinger? Car életed lehet, részvétem. Most írhatnék egy könyvet a bacikról, de minek. Úgy se értenéd.
A sex nálatok nem tudom hogy megy? Szalvétával fogod meg?
2# most nem tudom miért kell bunkónak lenni. Ha otthon készítek kaját, mindig tiszta kézzel nyúlok az alapanyogokhoz. Pénzt fogdosni nem túl tiszta dolog szerintem.
A szexnek nem tudom mi köze van a dologhoz, bár azt sem értem hogy jössz ehhez..
Nyilván nem teljesen korrekt az ilyesmi, de rohadt fölösleges ilyesmin finnyáskodni, hisztizni.
Abszolút semmi baja nem lesz senkinek ilyesmitől.
Pedig a pénz mocskos, ez tudományos tény. E.coli, streptococcus, candida és hasonló nyalánkságok tenyésznek rajta. De ha titeket ez nem zavar, és le kell érte hurrogni a kérdezőt, akkor egyetek nyugodtan a wc deszkáról is.
Ha valakit bővebben érdekel, akkor NÉBIH útmutatót érdemes elolvasni, főleg ezt a részt:
Kezet KELL mosni .....minden olyan nyers élelmiszer, szennyezett vagy fertőzött alapanyag
kezelése, feldolgozása után, ahol fennáll annak a lehetősége, hogy az
szennyezi a többi élelmiszert, illetve ahol a kéz szennyeződhetett (pl.:
PÉNZ, mobiltelefon, fogyasztói edények stb.)
Engem arra tanítottak, hogy mielőtt a kajahoz nyúlok mossak kezet.
Ez még nem jelenti szerintem, hogy fertőtlenítőben fürdök és az egész házam steril. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!