Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kezelheti a pénzt, aki készíti...

Kezelheti a pénzt, aki készíti az ételt? Csak szerintem nem túl guszta?

Figyelt kérdés

Lángosozni voltam. Fizettem, eltette a pénzt, adott vissza, majd ugyanazzal a kézzel fogta meg a sajtot és reszelte rá. Kesztyű, kezmosas meg minden nélkül.

Csak szerintem gáz ez? Dolgoztam élelmiszeriparban a gyártás részen, ott ez elképzelhetetlen lett volna..

Nem fogok többet ott vásárolni, de érdekelne, hogy ez hivatalosan rendben van? Ti ennetek ilyen helyen?

Engem már attól elkapott a hányinger, hogy pucér kézzel fogta meg a sajtot

2019. febr. 26. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincs rendben. Ahol én eddig lángosoztam, vagy bármi street food-ot vettem, ott étel készítéskor kesztyű, majd pénztár kezelésre levette.

Szerintem így lenne okés.

2019. febr. 26. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
41%

Ennyitől hányinger? Car életed lehet, részvétem. Most írhatnék egy könyvet a bacikról, de minek. Úgy se értenéd.

A sex nálatok nem tudom hogy megy? Szalvétával fogod meg?

2019. febr. 26. 19:45
 3/12 A kérdező kommentje:

2# most nem tudom miért kell bunkónak lenni. Ha otthon készítek kaját, mindig tiszta kézzel nyúlok az alapanyogokhoz. Pénzt fogdosni nem túl tiszta dolog szerintem.

A szexnek nem tudom mi köze van a dologhoz, bár azt sem értem hogy jössz ehhez..

2019. febr. 26. 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Idegesít, mert láttad. És amiről nem tudsz?? Pedig van bőven, hidd el jobb ha ebbe nem megyünk bele. Karanténba nem akarok vonulni.
2019. febr. 26. 19:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként mikrobiológiai területen dolgozok most, de köszi a degradàlàst, hogy úgysem értenem a bacikat... Gratulálok
2019. febr. 26. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Nyilván nem teljesen korrekt az ilyesmi, de rohadt fölösleges ilyesmin finnyáskodni, hisztizni.

Abszolút semmi baja nem lesz senkinek ilyesmitől.

2019. febr. 26. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Pedig a pénz mocskos, ez tudományos tény. E.coli, streptococcus, candida és hasonló nyalánkságok tenyésznek rajta. De ha titeket ez nem zavar, és le kell érte hurrogni a kérdezőt, akkor egyetek nyugodtan a wc deszkáról is.

Ha valakit bővebben érdekel, akkor NÉBIH útmutatót érdemes elolvasni, főleg ezt a részt:

Kezet KELL mosni .....minden olyan nyers élelmiszer, szennyezett vagy fertőzött alapanyag

kezelése, feldolgozása után, ahol fennáll annak a lehetősége, hogy az

szennyezi a többi élelmiszert, illetve ahol a kéz szennyeződhetett (pl.:

PÉNZ, mobiltelefon, fogyasztói edények stb.)

2019. febr. 26. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Igen, mocskos mint minden ami körülvesz. Egy jó immunrendszernek ez nem gond, ez legyen a legdurvább az életemben. Ti meg törölgessetek mindent fertőtlenítővel, ne érjetek semmihez-senkihez. Akkor jó esélyjel elvisz egy nátha.
2019. febr. 26. 20:36
 9/12 A kérdező kommentje:

Engem arra tanítottak, hogy mielőtt a kajahoz nyúlok mossak kezet.

Ez még nem jelenti szerintem, hogy fertőtlenítőben fürdök és az egész házam steril. 😅

2019. febr. 27. 08:19
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
#8. nem az a baj, hogy a kezedre került a pénzről a baci, azt a jó immunrendszer valóban kivédi. Hanem amikor a bacis kezeddel az ételhez érsz, ott elkezd tenyészni, akkor lobogtathatod az immunrendszeredet ételmérgezéssel.
2019. febr. 27. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!