Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tényleg ennyire rossz máshol...

Tényleg ennyire rossz máshol a Pizza King?

Figyelt kérdés
Már jó ideje tőlük rendelek és eddig semmi gond nem volt. (Újpest) Mindig időbe kihozták, a tészta vastag és ropogós, jól meg van sütve, tele van feltéttel. Olvasgattam véleményeket és össze-vissza szidták. Csak itt Újpesten ilyen jó a kiszállítás és máshol ennyire rossz?
2019. febr. 5. 19:20
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Móriczon k*rva szar :D

Száraz, nem meleg, 90%-a csak vastag tészta

2020. dec. 7. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
43%

Én dolgoztam ott, és ismerem is a főnököt, jó barátom. (Nem is gondolnád hogy ki a főnök, de elarulom hogy nem magyar 🙈)

Amúgy mindenhol egységesen kell csinálni a pizzát. Grammra pontosan mernek mindent, sajtot, paradicsomot, gombát MINDENT IS! és mindenhol egyforma sütő van, ami percre van beallitva, szóval hamarabb sem tudod kivenni, de később sem(elvileg) ennek az az értelme higy mindenhol ugyanolyan minőségű legyen a pizza.az már más kérdés hogy pakisztaniak csináljak a gyárban a húst, és szaros, fikas kézzel fogdossak ossze

De nem ez volt a kérdés persze 😅szóval ennek annak a helynek kéne lennie, ahol mindig egyforma a pizza!

2020. dec. 8. 00:47
 13/18 anonim válasza:
84%
Arabok , pakik , meg a magukat az első kettőnek haluzó cigók mekkája... Szóval mégis mit vártok ? Egy konkurenstől akartak odahívni egy volt kollegám által , de nem tudták megmondani hogy üv , vagy területi vezetőre volna szükségük , de még a termelésben is lehet részt kellett volna venni. Dehogy mentem. A fiatal gyerekek valami képzésen esnek át , olyanok mint valami előre programozott robot , minden feltétet tudnak dekára , csak dolgozni nem tanítják meg őket . 800 Ft-os órabérért dolgoztatják őket , aki ügyes , annak felmegy 1-2 hónap után 850-re. Vicc... Kinek ennyiért megéri... Az arabok , afgánok , pakik munkakörnyezetét meg had ne említsem ... Az ételeken meg az a kézzel fogható , kiábrándító spórolás . A beülős üzletekben bűz, testszag , kosz , széthagyott tálcák , ápolatlan emberek... A nullás átmenettel felnyírt gucci tezsvírek imádják , nekik jó , ez a nekik készült étteremlánc.
2020. dec. 8. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

móriczon folyton égett a tészta

koszos igénytelen az egész hely, abból kiindulva sem hiszem, hogy más minőségre odafigyelnének és még csak nem is finom, ráadásul az utóbbi időben meg is drágult

inkább átmegyek szembe a fortéba az sem az igazi drágább is, de azért jóval finomabb és a légkör is barátibb

2021. jan. 8. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Életemben egyszer ettem Pizza Kinges pizzát, elég is volt. Valami gyros utánzatos akart lenni, de gyros íze egyáltalán nem volt. Ellenben keserű és égett volt. Oké, hogy olcsó, de azért inkább fizetek egy kicsivel többet a Pizza Forteba és akkor már eszek egy rendes finom pizzát, mint a Kingél pár százzal olcsóbbat.
2021. márc. 16. 14:27
 16/18 anonim válasza:
100%
Igénytelen retek. 39 percet évek óta nem hozták, a futáraik bunkók, volt hogy 50-esekben adtam a borravalót, elkezdte számolni, meg forgatta a szemeit, lemaradt desszertek tömkelege, rossz ár-érték arány (3 szem ananász egy hawaii, 4 vékony karika paradicsom egy margarita pizzán, csúcs a valami csípős mexikói pizza volt ami konkrétan piros arannyal volt megkenve-az volt a pizzaszósz).
2021. márc. 17. 12:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a több évnyi válaszaitokat. :D

Mostanában már ritkán rendelek tőlük, mivel újra elérhető a kerületben az a pizzéria, amelyiktől régebben rendeltem, szóval visszatértem oda, de nagyon ritkán rendelek a Kingtől. Ahogy látom, tényleg azon kevesek közé tartozom, akik úgy-ahogy, de elégedettek velük. A pizzák továbbra is úgy készülnek, ahogy kérem, tele feltéttel és jól átsütve, 10-ből 7 rendelés időben jön, késésnél mindig kaptam desszertet a következő rendeléshez (miután jeleztem nyilván). A futáros problémával viszont egyet értek, sokszor olyan, mintha a Blaha aluljáróból szedték volna fel este 10 után. Többnyire nem bunkók, de látszik rajtuk, hogy elég alja emberek, a netpincéres futárok milliószor magasabb színvonalon állnak. (azt már hozzá sem teszem, hogy az utóbbi rendeléseknél mindegyikenk az állán volt a maszk, ez kicsit elszomorító ilyen helyzetben) És az összes cigány természetesen. (nem tagadom, szinte kivétel nélkül az összes cigót utálom, de fogjuk rá, hogy ők legalább dolgoznak)

Az újpestin kívül egyikkel sem volt tapasztalatom, és pizzán kívül sem rendeltem soha semmit.

2021. márc. 17. 19:33
 18/18 anonim válasza:
100%
Egyszer a 13. kerületből rendeltünk tőlük valami húsos pizzát, konkrétan 1 szelet lézervékony sonka volt 12 felé vágva, volt rajta valami égett kolbász, a tészta agyon van vágva élesztővel,és szét van kelesztve hogy nagynak tűnjön, gusztustalan spórolás mindenen. A Bolognai pizzan a paradicsomszószra kenték fel vékonyan a bolognai ragut. Utánunk hajítottak valami mediterrán palacsintának nevezett ajándékot:a tészta totál nyers, vastag, volt benne 3 db szarrá cukrozott konzervgyümölcs, meg mint ha beletörölték volna a kanalat mert állítólag túró is volt benne. A kutyámnak különb kaját prezentálok.
2021. máj. 2. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!