Tényleg ennyire rossz máshol a Pizza King?
Móriczon k*rva szar :D
Száraz, nem meleg, 90%-a csak vastag tészta
Én dolgoztam ott, és ismerem is a főnököt, jó barátom. (Nem is gondolnád hogy ki a főnök, de elarulom hogy nem magyar 🙈)
Amúgy mindenhol egységesen kell csinálni a pizzát. Grammra pontosan mernek mindent, sajtot, paradicsomot, gombát MINDENT IS! és mindenhol egyforma sütő van, ami percre van beallitva, szóval hamarabb sem tudod kivenni, de később sem(elvileg) ennek az az értelme higy mindenhol ugyanolyan minőségű legyen a pizza.az már más kérdés hogy pakisztaniak csináljak a gyárban a húst, és szaros, fikas kézzel fogdossak ossze
De nem ez volt a kérdés persze 😅szóval ennek annak a helynek kéne lennie, ahol mindig egyforma a pizza!
móriczon folyton égett a tészta
koszos igénytelen az egész hely, abból kiindulva sem hiszem, hogy más minőségre odafigyelnének és még csak nem is finom, ráadásul az utóbbi időben meg is drágult
inkább átmegyek szembe a fortéba az sem az igazi drágább is, de azért jóval finomabb és a légkör is barátibb
Köszönöm a több évnyi válaszaitokat. :D
Mostanában már ritkán rendelek tőlük, mivel újra elérhető a kerületben az a pizzéria, amelyiktől régebben rendeltem, szóval visszatértem oda, de nagyon ritkán rendelek a Kingtől. Ahogy látom, tényleg azon kevesek közé tartozom, akik úgy-ahogy, de elégedettek velük. A pizzák továbbra is úgy készülnek, ahogy kérem, tele feltéttel és jól átsütve, 10-ből 7 rendelés időben jön, késésnél mindig kaptam desszertet a következő rendeléshez (miután jeleztem nyilván). A futáros problémával viszont egyet értek, sokszor olyan, mintha a Blaha aluljáróból szedték volna fel este 10 után. Többnyire nem bunkók, de látszik rajtuk, hogy elég alja emberek, a netpincéres futárok milliószor magasabb színvonalon állnak. (azt már hozzá sem teszem, hogy az utóbbi rendeléseknél mindegyikenk az állán volt a maszk, ez kicsit elszomorító ilyen helyzetben) És az összes cigány természetesen. (nem tagadom, szinte kivétel nélkül az összes cigót utálom, de fogjuk rá, hogy ők legalább dolgoznak)
Az újpestin kívül egyikkel sem volt tapasztalatom, és pizzán kívül sem rendeltem soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!