Miből hogyan készül a gyroshús hogy olyan hatalmas nagy darab henger?
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 13:25
2/9 anonim válasza:
Kis cafatokat ragasztanak össze.
3/9 A kérdező kommentje:
Mivel ragasztják össze?
2019. febr. 5. 13:53
4/9 Moncsicsi9876 válasza:
Pácolt csirkecomb filek és arra a hengerre húzzák rá egyesével.
6/9 anonim válasza:
A tradicionális elkészítés során kézzel állítják össze a hústömböt. Általában ez úgy néz ki, hogy megveszik a filézett húst, kézzel átválogatják és kinyesegetik belőle az esetleg benne maradt csont- vagy porcdarabokat. A kiterített húsokat egy napra bepácolják, majd egyesével felhúzzák a függőleges helyzetben álló nyársra. A pácolás során nem használnak külön tapasztó anyagot, de olyan összetevőket igen, amelyek segítik sütés közben a hús puhulását.
7/9 anonim válasza:
Bocs nem akarok kérdésre kérdéssel válaszolni,de én meg azt nem értem hogy tud àtsülni rendesen,úgy hogy a gyroszos előtt álló mind a 20 embernek jusson rendes adag sült husi?
9/9 anonim válasza:
#7: nem sül át az egész egyszerre, ezért mindig csak azt a réteget vágják le, ami már átsült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!