Szerintetek átverték ezt az idős embert?
Figyelt kérdés
Pár napja leküldtük a Starbucks-ba az egyik idősebb kollégánkat (kézbesítő) Eszpresszó Macchiato-ért, de sima feketekávékat hozott Starbucks-os poharakban amiben se cukor se tej, se tejszín nem volt, csak forró feketekávé kb 3-4 dl, szerintetek átverték, mert látták rajta hogy nem célközönség és úgyse tudja milyennek kell lennie annak amit kért ?2018. nov. 27. 18:12
11/13 anonim válasza:
Itt ti sem tudjátok, milyennek kell lennie :D
12/13 anonim válasza:
A kérdező maga sem tudja, mi az a presso macchiato. Szerintem latte macchiatora gondolt.. egyébként a falusi sarkipresszón kívül SEHOL de SEHOL nem teszik bele a kávésba a cukrot..a starbuckban ráadásul neked kell elvenned. Sokszor mondjàk nekem is, hogy két hosszú kávét kének, egyet két cukorral tejjel a mádikat egy édesítővel...mit gondol!? Megízesítem a kávéját?:D Rá szokták írni a pohárra mit adtak, azt nem nézted? Kérdező! Te jártál màr starbucksban?
13/13 anonim válasza:
Én a Starbucksban dolgozom. ha valaki hosszúkávét kér, akkor amerikano-t adunk neki, amiben dupla presszó van és forró víz. ha nem kért bele tejet, akkor az az ő hibája. biztos, hogy presszót kért, mert csak úgy nem osztogatjuk az amerikano-t, mivel tudjuk (a nevéből is egyértelmű), hogy így amerikában szokás kávézni és nem európában, de másfajta hosszúkávénk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!