Mit jelent az, hogy standolás? Már többször olvastam, standolásban jártas embert keresnek.
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 13:48
1/6 anonim válasza:
Vendeglatasban az idokozi leltart jelenti. Ez lehet muszakvaltaskor, naponta, hetene, havonta, ahogy jonak latjak. A darabarut darabra veszik fel, az borokat, roviditalokat lemerik, egysegarral beszorozzak, igy ellenorizheto a bevetel es a tenyleges fogyas kozotti kulonbseg.
2/6 anonim válasza:
Leginkább italokra értendő, gyakorlatilag leltár.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valamikor én is csináltam,de nem emlékeztem rá. Főleg a menetre.
2013. okt. 28. 18:30
4/6 anonim válasza:
A sziklamászásban, ha az üt végére érsz ki kell biztosítanod magad egy megfelelő technikával.
Gondolom, az előbbi válaszokat vártad, de remélem azért, hogy én is tudtam segíteni :)
5/6 anonim válasza:
A Pál utcai fiúkban meg "ein stand"-oltak.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Miquel! Mindig felderít a válaszod. Én is szeretnék a múzium kertben golyózni.
2013. nov. 7. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!