Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Egy napig ki kellene bírnia a...

Egy napig ki kellene bírnia a kiszállítós ebédnek?

Figyelt kérdés

Csütörtökön rendeltem online 2 levest és 2 főétel, gondolva arra, hogy majd a 2. adagot elrakom péntekre.

Kb 2-3 órát volt az asztalon, hogy kihűljön, utána raktam be a hűtőbe.

A húslevesnek szőrnyű íze lett. Mintha uborkalét ittam volna. Bőven hígítottam is, de ugyanolyan erős kovászos uborka lé íze maradt. Kb. 5 kanállal ehettem, majd beleöntöttem a wcbe.

Kb 40 perceket aludtam, folyamatosan rohangáltam este a wcre, szőrnyű gyomorrontásom lett. 4 darab Cralexet is vettem már be, de még mindig gyakran látogatom a wct.

Nekem volt túl magas az elvárásom, hogy ki kellett volna 1 napot bírnia az ételenek vagy a kifőzde hibázott? Esetleg én rontottam el valamit a tárolással?

2018. szept. 15. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen ki ,
2018. szept. 17. 05:16
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Egy szóval sem mondtam, hogy annak volt baja, csak találgattam.

Mint ahogy te sem csinálsz egyebet, csak találgatsz.

Próbáltam segíteni, mivel ezért írtad ki a kérdést, gondolom.

Engem csak a jó szándék vezérelt, de te rendesen flegma vagy.

A túrós tej egy PÉLDA volt, szerintem egyértelmű, de úgy tűnik, mégsem.

HA olvasol híreket, akkor konkrétan MA találkozhattál a hírrel, ha nem, akkor tessék: visszahívnak egy bolti tejet, mert fertőzött. NEm, nem túrós, és nem látod, hogy baja van, és még csak nem is érzed, hogy savanyú lenne, vagy bármi egyéb.

De ezt írtam le az összes többi élelmiszerre is, hogy nem feltétlenül látszik vagy érzik rajta, mégis tud gyomorrontást okozni.

Eléggé körbejártam a témát, segítőkészen, de mindegy, úgyis le fogsz pontozni, mert te eldöntötted, hogy a kiszállítóstól vagy beteg. Csak azt nem tudom, ilyenkor minek írod ki a kérdést?

Ha azt a választ kapod, amit vársz, akkor OK, ha meg nem, akkor betámadsz?

[link]

[link]

További sok sikert az élethez, fogsz még pofonokat kapni ilyen hozzáállással.

2018. szept. 17. 18:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam a kérdésben h mitől lettem rosszul. Az volt a kérdésem, hogy én tároltam rosszul vagy a kifőzde hibázott.
2018. szept. 17. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!