Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Győrbe van olyan étterem...

Győrbe van olyan étterem esetleg ahol a vacsora végén lehet kérni születésnap alkalmából kisebb tortát?

Figyelt kérdés

Több filmben is láttam ilyet, meg tesóm is meglepte feleségét anno Pesten, hogy vacsora végén kihoznak tűzijátékkal tortát az ünnepeltnek.

Győrbe melyik étteremnél lehetne érdeklődni?

Nem akarom az összeset felhívni :)

2018. aug. 11. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik étterem vállal ilyet
2018. aug. 11. 11:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát egyik egyet kérdeztem de csak úgy ha én viszek tortát..

Nekem nincs időm erre, úgy szeretném hogy ők csináljanak, érted? :)

2018. aug. 11. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Nincs időd venni egy cukrászdában egy tortát, és elvinni? Két perc.
2018. aug. 11. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
cukrászdában megveszed, elviszed az étterembe és bármelyik pincér kiviszi nektek.
2018. aug. 11. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha kifizeted biztos elmegy a pincér is megvenni a cukrászdába a tortát.
2018. aug. 11. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Jó én azt hittem ezt az étterembe készítik ilyenkor -.-..

Nincs autóm sajnos amivel tudok ennyit rohangálni egy nap.

2018. aug. 11. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer voltam pesten egy ilyen svédasztalos étteremben ott vállaltak ilyet mindenkinek aki kérte ugyan olyan tortát vittek csak már felirattal ugye, megkérdeztem ők se ott csinálják hane csukrázdából berendelnek × tortát és csak ráírják az alkalmat! + extra a tüzijáték és zene meg addig besőtétítteték a helyet!
2018. aug. 11. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Az étterem nem cukrászda, ők nem sütnek tortát... max ha megbeszéled velük és kifizeted előre, esetleg megveszik ők. De leginkább azt kérik, vidd te a tortát és ők a vacsi végén kiviszik.
2018. aug. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!