Olyan színvonalú éttermet keresek, mint az Apostolok, Gundel, Dunapark Étterem. Tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Romatikus születésnapi vacsorát szeretnék eltölteni kedvesemmel, de kifogytam az ötletekből. Nem vagyunk már húsz évesek, mondjuk 2 és félszer húsz, szóval nem bulihelyszín kell, hanem egy elegáns, csendes, nyugodt étterem, és az sem baj, ha panoráma is van. :)2017. dec. 12. 10:25
1/7 anonim válasza:
Apostolok, Gundel, Dunapark Étterem.
2/7 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, azokkal mi a baj?
4/7 A kérdező kommentje:
Amiket felsoroltam, azokban már mind voltunk. Pontosabban a Gundel-ben nem, de az étlapot nézve, ott nem tudnánk mit enni, pedig az lett volna a legjobb ötletem. Mondjuk az is lehet, hogy sokkal több étel van az étlepon, mint a neten. Nem tudom. Elmegyek majd személyesen, is, és megnézem.
2017. dec. 12. 11:56
5/7 anonim válasza:
Itt a Gundel teljes étlapja:
Ha ebben nem találsz a fogatokra valót, akkor személyesen sem fogsz.
Szerintem baromi drága.
Miért nem ülteted be az asszonyt a kocsiba és mentek el a Dunakanyarba, vagy a Mátrába, egy hangulatos helyre ahol negyedéből sokkal változatosabban és tényleg finomakat ehetnétek?
6/7 anonim válasza:
Tényleg nem szarevésből mondom, de ahol egy akkora adag étel 25-60ezerFt, hogy még piszkos sem lesz tőle a tányér, az csak rongyrázás.
Vegyél neki az árán valami ékszert és vidd el valami hangulatos helyre, az agglomerációba, ahol még főzni is tudnak!
7/7 anonim válasza:
Itt volt az esküvőnk.Sztem jól főznek és elegáns is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!