Étteremben mit tilos csinálni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 22:57
11/16 anonim válasza:
mi az amitől tartasz hogy nem szabad csinálni..?
12/16 anonim válasza:
Bemenni, rendelni, megenni, amit rendeltél, majd közölni, hogy ja, pénzed nincs, a bankkártya az meg mifene, arról még sose hallottál, nincs olyanod.
Na erre tuti hívják a zsernyákokat.
13/16 anonim válasza:
Elsüllyedt hajót kiemelni a víz aló.
( de aki megteszi,annak később tutira jár a Nobel-díj )
14/16 naphtha válasza:
Mit vársz egy ilyen egyszerűen feltett, megfoghatatlan kérdésre?
Ha annyira egyszerű vagy, akkor inkább csak a legalapabb dolgokat lépd meg. Ülj le, várj, rendelj, fogyassz, fizess, távozz... És figyelj oda, hogy ezeket milyen minőségben követed el ;)
15/16 anonim válasza:
X-4-5 csillagos ettermekbe, pl nem engednek be frakk es nyakkendo nelkul, ott biztos vagyok benne, hogy ha nem is szolnak, hogy nem jo villat hasznalsz a salatadhoz, de nagyon rosszalloan fognak nezni.
16/16 anonim válasza:
Én egyszer egy 4 csillagos étteremben rossz villával ettem a levest, nem nézték jó szemmel. Nem tilos, de nem ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!