Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 1920 Ft ért rendeltem pizzát...

1920 Ft ért rendeltem pizzát mennyi borravalót adjak? Sos

Figyelt kérdés

2018. jún. 1. 11:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
49%
Akkor nem kell elmenni pizzafutárnak, nem mindig a dolgok könnyebbik felét kell megfogni aztán sírni. Most őszintén, miféle skillek kellenek egy pizzakiszállítónak? Az megy annak, aki lusta és/vagy gyenge nehezebbet emelni ami esetleg egy komolyabb sofőrálláshoz kell. Nálunk is ragasztgattak ki a liftbe ilyen idióta matricákat, hogy a jattolj, mert a futár esőben-hóban viszi a kajádat blablabla... Ha nem tetszik bizonyára van más alibimeló is.
2019. júl. 5. 09:12
 22/26 anonim ***** válasza:

#21!

Én már nem írok regényt. Mert nincsen energiám hozzá. Majd ha egyszer oda kerülsz/kerül bárki, majd megtudod/megtudják, hogy miért érdemes jattolni, és miért várják el a futárok. :)

Bye!

2019. júl. 6. 17:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne jattoljon senki és akkor majd ugyanúgy mindenkinek egyformán viszed!

Még ha előre adnám akkor értem. De utólag kell amikor a pizza a kezemben. Előre honnan tudná fog e kapni? Az oké ha rendszeres vendég, úgy értem. De mi fél évente rendelünk nagyjából, jó eséllyel még ha ugyanonnan rendelünk se fogja tudni. Semmi értelmét nem látom jattolni.

2019. júl. 6. 23:21
 24/26 anonim ***** válasza:

Hidd el, tudják azt a futárok. :) Én legalábbis minden vendéget tudtam egy idő után. Akik később kezdtek el rendelni, és utána folyamatosan, azokat szint úgy megjegyeztem én is.

Hülyeséget írtál. Ha a futárok abszolút nem kapnának borravalót, nem is lennének pizzafutárok. :) Nem lenne aki ki vigye akár Neked, akár másnak a kajáját. Ennyi. Manapság senki sem dolgozik napi 5-7e Ft-ért, saját járgánnyal meg még úgy sem. (legalábbis hogyha nem lenne lenne borravaló. Meg amúgy is, senki sem csinálná sokáig, hogy ha így lenne, csak amíg nincsen más lehetőség számára. :) )

2019. júl. 7. 23:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát te tényleg nem érted. Nem fogja tudni, hiszen először és utoljára jön nagyjából. Mire legközelebb évek múlva esetleg ugyanonnan rendelünk már nem is fog ott dolgozni. Egyébként sem minden futár ilyen suttyó mint magadat itt leirtad.
2019. júl. 8. 07:00
 26/26 anonim ***** válasza:
2000 Ft-ot adj neki.
2019. júl. 8. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!