1920 Ft ért rendeltem pizzát mennyi borravalót adjak? Sos
#21!
Én már nem írok regényt. Mert nincsen energiám hozzá. Majd ha egyszer oda kerülsz/kerül bárki, majd megtudod/megtudják, hogy miért érdemes jattolni, és miért várják el a futárok. :)
Bye!
Ne jattoljon senki és akkor majd ugyanúgy mindenkinek egyformán viszed!
Még ha előre adnám akkor értem. De utólag kell amikor a pizza a kezemben. Előre honnan tudná fog e kapni? Az oké ha rendszeres vendég, úgy értem. De mi fél évente rendelünk nagyjából, jó eséllyel még ha ugyanonnan rendelünk se fogja tudni. Semmi értelmét nem látom jattolni.
Hidd el, tudják azt a futárok. :) Én legalábbis minden vendéget tudtam egy idő után. Akik később kezdtek el rendelni, és utána folyamatosan, azokat szint úgy megjegyeztem én is.
Hülyeséget írtál. Ha a futárok abszolút nem kapnának borravalót, nem is lennének pizzafutárok. :) Nem lenne aki ki vigye akár Neked, akár másnak a kajáját. Ennyi. Manapság senki sem dolgozik napi 5-7e Ft-ért, saját járgánnyal meg még úgy sem. (legalábbis hogyha nem lenne lenne borravaló. Meg amúgy is, senki sem csinálná sokáig, hogy ha így lenne, csak amíg nincsen más lehetőség számára. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!