Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 1920 Ft ért rendeltem pizzát...

1920 Ft ért rendeltem pizzát mennyi borravalót adjak? Sos

Figyelt kérdés

2018. jún. 1. 11:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon frusztráltak lehettek ha egy ilyen kérdés zavar titeket :D Minek válaszolsz rá? Görgess tovább és meg van oldva. :D
2018. jún. 1. 13:37
 12/26 anonim ***** válasza:
21%
Én semennyit nem adnék. Kap fizetést ossza be.
2018. jún. 1. 21:22
 13/26 anonim ***** válasza:
62%

Mivel nem vagyok paraszt és fukar mint egyesek akik lepontoznak mert vérszemet kapnak és be sértödnek

Mindenképp 2200Ft

2018. jún. 2. 06:02
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

Hali.

2100/2200Ft teljesen jónak számít. :)

2018. jún. 6. 09:26
 15/26 anonim válasza:
33%
Kap fizetést, a fszom se szokott borravalót adni... én se kapok egy talicska beton után...
2018. jún. 8. 08:34
 16/26 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó (betonos) -te is ajtóig viszed egy órán belül saját járművel?

Ha tetszik a szervíz, érdemes jattolni. Ellenkező esetben te kapod utolsónak legközelebb. Üdv! Egy ex kiszállításigazgató

2018. jún. 9. 10:06
 17/26 anonim ***** válasza:
34%

Hali.

#16-os válaszoló!

Szívből szóltál. :) Nálunk céges kocsik vannak, de a pénz gyakorlatilag ugyan annyi, mint máshol, ahol ráadásul még saját jármű is van, tehát azzal kell dolgozni. Ha elmegyek 4-5 címmel, akkor Ők (az ilyen hozzá állással rendelkező emberek) kapják meg utoljára. :)

// Egy pizzafutár

2018. jún. 9. 21:58
 18/26 anonim ***** válasza:
62%
Na mi lett? Mesélj el mindent erről az izgalmas kalandról, ami a pizzarendeléstől kezdődött és a pizza megevéséig tartott. Minden egyes részletre kíváncsiak vagyunk!
2019. jún. 22. 18:55
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

#17: persze, direkt szivatod magad, hogy nem az ideális, legrovidebb úton mész, hanem kerülővel, hogy biztos ő legyen az utolsó...

Másrészt sose tudod előre ki ad és ki nem. Mi ritkán rendelünk, akkor is mindig máshonnan. Többnyire nem adunk, de ha pl, 1980 akkor azért volt, hogy nagyvonalú voltam én is és megkapta a 2000 forintot.

2019. jún. 23. 14:22
 20/26 anonim ***** válasza:
54%

Üdv!

Néhány életképtelen gyökér miatt akik ebben a témában irkálnak, na ilyenek miatt hagytam most abba több mint két év után. :D

#17: persze, direkt szivatod magad, hogy nem az ideális, legrovidebb úton mész, hanem kerülővel, hogy biztos ő legyen az utolsó...

(!) Ha elmentem egy 4-5 címes kanyarral vidékre, és tudtam hogy mindegyik ad valamennyit, akkor sorrend szerint mentem. Egy adott településen pár perc kidobálni a címeket egy tapasztalt futárnak.

Ha pedig tudtam hogy egyik sem ad, lakott területen sem, és kívül sem mentem 50-nél gyorsabban. Se nappal, se este.

Ha 5-ből kettő nem adott, és ők rendelték leghamarabb, biztos hogy ŐK is kapták meg utoljára. :) (!)

(!)(!) Ez nem szívatás. Csak minden futár így gondolkodik. Aki honorálja a munkáját a futárnak, az előnyt élvez. Így van ez egy étteremben is ha be mész. Ha gyakori vendég vagy, és a pincér gárda is fix, tehát mindig ugyan azok vannak, akkor úgy is fognak hozzád állni, hogy mondjuk egy 9250Ft-os rendelésnél odaadod neki mondjuk a 10.000Ft-ot. (Az árat csak példaként tüntettem fel, mielőtt belekötnél.) És telt ház esetén is biztos hogy téged ültetnek le az első szabad asztalhoz, talán még kapsz egy ingyen sört is. Nem láttál vagy hallottál még ilyet? Járj utána barátom. (!)(!)

(!) "Másrészt sose tudod előre ki ad és ki nem." (!)

Az a probléma, hogy tudtam. 9 településre szállítottunk ki. És azért ebből kettő mondható csak igazi falunak. Van benne egy nagyobb város is, ahol én is lakom. Ott alapból ismertem minden utcát, közhelyet, intézményt stb.. 3-4 hónap alatt (főállásban, havi 22-25 nappal egész nap) minden településen megtanultam mindent. Az összes utcát. Ha már valahova vittem kétszer-háromszor, és nem adott, akkor tudtam hogy ez ezután sem fog adni. Úgy is siettem mindig is. :) Aki ad, vagy elég sokat ad, annak viszem legelőször. A többi meg kivárja a sorát. :) Ne haragudj, ez ilyen szakma. A vendéglátás, a benzinkutas meg még egy pár "pop műfaj". Ha teszel érte, akkor kapsz is. Ha van pénzed 1500-2000Ft-os pizzára, nem akarom elhinni, hogy egy 100Ft-ot nem tudsz hozzácsapni. (AZ NEM KIFOGÁS, HOGY TE KÁRTYÁVAL FIZETEL, MERT ARRA IS LEHET TÖBBET LEHÚZNI :)))

"Mi ritkán rendelünk, akkor is mindig máshonnan."

Talán nem is érdemes mindig ugyanonnan rendelned, ebben én is biztos vagyok.

"Többnyire nem adunk, de ha pl, 1980 akkor azért volt, hogy nagyvonalú voltam én is és megkapta a 2000 forintot."

Ez aztán a nagyvonalúság. Mindjárt elsírom magam örömömben, de tényleg. 20Ft? Ha csak tehettem, és volt a tárcámban annyi, mindig visszaadtam. A 10Ft-ot ugyan úgy. De ha a vendég magától volt bunkó, még az 50-est is vissza adtam, nem fogadtam el tőle. (Alapból flegmázott. Ez is egy munka. Engem ne nézzen le senki, mindig is rühelltem. Nagy türelmem ill. tűrő képességem van, de akár engem is fel lehet húzni másodpercek alatt. Vendégekkel soha nem ordítottam. Olyan volt hogy felemeltem a hangomat, de jogosan. Mit képzel magáról néhány suttyó paraszt? Volt hogy morogtam magamban, és letudtam annyival, hogy majd valaki jól felpofozza, és akkor talán megtanulja, hogy nem nyissa ki mindig feleslegesen a pofáját. :) )

// Már csak volt pizzafutár (Pont az ilyen retardáltak miatt.)

2019. júl. 4. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!