Miért van az, hogy ha megeszek 2-3 hamburgert a McDonald's-ban megfájdul a gyomrom, ráadásul jól sem lakok?
Talán meg normális szervezeted van, ami jelzi, hogy neked nem erre van szükséged? (Ezzel nem azt mondom, hogy akinek nem fájdul meg a hasa, annak ne lenne normális.)
Csak mert sok kalóriát eszel (nem mintha tudnám, mennyi egy mekis hamburger, akár megközelítőleg), még simán maradhatsz éhes, az ember jóllakása trükkös dolog. Én a szénhidrát kalóriáktól nem szoktam jóllakni s magában a zsírkalóriáktól sem. Ha nincs az ételben elég fehérje, várhatóan éhes maradok, ha 2500 kcal, akkor is.
Nekem is fáj a hasam tőle sokszor de nekem sokmindentől. Van amikor semmi bajom tőle, máskor meg a nap hátralévő részét végigszenvedem. Nálam IBS-t diagnosztizáltak, úgyhogy semmi bajom, minden leletem negatív lett.
Jóllakni én se tudok, amikor elmúlik az éhségérzet mekitől (4 sajtburger után) akkor már hányingerem van, teltségérzetem, de nem az az igazi jóllakottság érzés van meg.
Azért fáj a gyomrod, mert szerintem nagyon éhes vagy, hirtelen gyorsan eszel, mellesleg amilyen kicsik gyakran a levegőt harapod :D
Azért nem laksz jól, mert szinte üres kalória, nincs benne semmi tartalmas.
Mert szemét, semmirevaló kaja.
Az összes ilyen moslékgyárat lebontani, helyét felszántani, sóval behinteni.
Én itt dolgozom.... az én gondolatom ez!!! A Mc Donald’s egy hatalmas világcég azt tanultam tréningen hogy soha nem zárt meg be sehol a világon, csak úgy ha megnyitottak egy másikat ugyan abban a városban egy a regitol forgalmasabb helyen.
Szerintem hirtelen etted.... vagy nagyon meleg volt v mi ilyesmi...
Azért nem laksz jól vele mert mű az egyesz étel...minden termeket készen kapunk, zsemle fagyasztott, hagyma, uborka készen van feldolgozva és hűtve zacskóban érkezik. A hús az 100% os, mármint a marha húsok és a legend. A többi az mix vagy hogy is mondjam.
És külföldön dolgozom sokáig ezt ettem de már nem fogyasztok ilyet
Jó a pénz ezzel vagyok itt és rugalmas a beosztás mást is lehet csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!