Melyik kávét kérnétek szívesebben?
Ha bementek egy étterembe, és az étkezés után kértek kávét, melyiket választanátok szívesebben?
Nespresso, Omnia, Alfredo, esetleg másféle?
Nespresso, Omnia nálam is kizárva. Az Alfredo-t én sem ismerem.
Amit szeretek, az a Dallmayr, Illy, Lavazza, de a Pellini sem rossz.
Melyik étteremben lehet ennyiféle kávét választani? :D Itt van az eszpresszó, a hosszúkávé, a tejeskávé, meg a kapucsínó, aztán hogy milyen kávéból főzik, azt nem kötik az orrodra.
Egyébként Omnia, már vagy 20 éve, a Nespressoból csak a kapszulásat ismerem, az Alfredoról meg még nem is hallottam.
nem tudom pontosan hogy működik a beszerzés, ha lehetséges, a lidl-ös Bellarom kávé olcsón egy egész kultúrált kávé. Ha drágább hely, Lavazzára szavazok.
Bellarom Crema 800 forint fél kilóért, Lavazza kilója 5000-7000 forint (áfával).
Ha olcsó kávék közt nézelődsz, a lényeg hogy erős (olasz) pörkölésű kávékat vagy robusta blendeket keress. Kissebb az esély hogy a gyenge ízhez rohadt erős savasság párosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!