Ha te választhatnál, hova mennél szívesebben? A Mekibe vagy a kínaiba?
Meki :)
De én a kínait is szeretem, mindig tésztát rendelek mézes csirkével, aztán persze fullon vagyok vele, néha fáj is a hasam, hogy jaj oylan édes volt!
A mekiben igaz többet kell költeni, hogy jól lakj :D
# 7
Az hogy melyik egészséges és melyik nem, szerintem teljesen mindegy. Lehet hogy mindkettőben "gyíkhús" van. ( A Mekis burgerbe és a kínai kajába egyaránt.) Az én álláspontom szerint teljesen mindegy, lehet akár patkányhúsból is. Csak a lényeg hogy minél jobban lakjak vele (árban is jól járjak) és minél jobb ízű legyen - és ami a lényeg - ne legyen tőle bajom. Nekem onnantól kezdve mindegy hogy miből készül (lehet akár a szomszéd Bodri kutyából is - ebbe a mai világba :P ) csak legyen finom, meg lehessen enni, ne legyen bajom tőle és lehetőleg én ne tudjam hogy miből van. :)
Kínai.
Lehet, hogy mocskosság van a konyhán, de még mindig jobb, mint a meki túlárazott kutyakajája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!