Lin71 kérdése:
Black Cab burger, ki járt már ott?
Figyelt kérdés
Aki mostanság járt ott, meg tudná mondani, hogy két fő üdítővel, burgerrel együtt kb. mennyiből tud enni ott?
Hallottam hogy jó hely, az étlapot is megnéztem, de valószínűleg nem tudtam értelmezni a leírtakat, hogy két főre mennyiből jön ki a kajálás. :)
Előre is köszi a válaszokat, szefósok a hülye dumájukkal kíméljenek, köszi!
2017. nov. 6. 10:05
1/2 anonim válasza:
Nem nagyon tudom hogyan lehetne jobb választ írni, mint a honlapjukon található étlap.
Az összeadás nem megy, vagy mi a gond?
2/2 anonim válasza:
Ha kérsz pl. egy nagy marhaburgert feltét nélkül, az két főre 2000 lesz. Az extra feltétek kerülnek csak plusz pénzbe. Ha kérsz még két félliteres Colát, akkor az még plusz 900 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!