Melyik az, ami prémiumabb burger a Burger Kingben?
A Camamber King Deluxe-t és a Steakhouse King Deluxe-t ismerem, de Steakhouse már nincs, a Camamber meg kifogott rajtam. Valami olyan lenne jó, ami:
- panírozott csirkés
- van benne sajt és bacon
- meg még valami plusz egészségtelen (tojás, pirított hagyma, stb.)
- jó a salátája
- előny, ha duplás!
Most itt úgy teszel, mintha több száz különböző burger lenne ott, és nem látnád át a kínálatot.
Valójában nincs túl sok variáció, szerintem te is tudod.
Dupla whopper, Angus, és kb. ennyi.
Nem mellesleg a burgerking.hu oldalon fent van a teljes kínálat.
Személyes véleményem, hogy a szimpla Whooper túl "sovány", a western egy vicc, mert nem is érezni benne a bacont, tehát nekem a "prémium" a duplát jelenti (nem bánnám, ha tripla is lenne, ette olyat Hollandiában)
Az Angusok önmagukért beszélnek. Szerintem annál feljebb nincs semmi a kínálatból.
A Camembert miért fogott ki rajtad? :)
Nekem a prémiumabb burgerek, az Angus, a Whopperek, a Big Kingek, Dupla sajtburger bacon bbq, Grill Steakhouse, Steakhouse Angus.
A sajt és bacon követelményedre az a megoldás, hogy + pár száz Forintért kérhetsz akármelyikbe.
Tojás csak az egyik (vagy 2) időszakos burgerben volt, azt valószínűleg nem fogják tudni teljesíteni.
A pirított hagymát meg megkérdezed szépen, az ugye van.
Tehát:
Szerintem indulj ki a panírozott csirkés szendvicsből (deluxe chicken).
Kérj bele bacont és sajtot.
Kérdezd meg, hogy pirított hagymát, stb. tesznek-e bele, ha szépen megkéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!