Ti is bojkottáljátok a kfc-t, amiért az egyik indexes ujságirót megverte a biztonsági őr? Tele a facebook ezzel
"A válaszok alapján a gyk-t is bojkottáld, itt is sok az agresszív tahó. Csak ezek a billentyűzet mögött mernek nagyszájúak lenni, fülüket, farkukat behúznák és sírva futnának el hasonló helyzetben."
Cicuka, voltam már párszor olyan helyzetben, hogy végül panaszkönyvet kellett kérnem, vagy felettes szervhez fordulnom, a fizikai bántalmazást viszont sose provokáltam ki, nekem mindig sikerült a vitákat intelligens ember módjára elintézni. Igaz, nem is mászkálok részegen cirkuszolni, a biztiőr képébe mobilt tolni sehová. Miért is kéne szolidárisnak lennem egy ilyen Szabó-féle suttyóval?:-)
Akkor bojkottálnám legfeljebb, ha ez lene a cég üzeltpolitikája. De itt geyedi esetről volt szó, ahol a biztonsági őr önhatalmúlag túllépet a munkakörén.
Szóval nem, nem bojkottálnám, bár nem is járok oda.
Mindkét fél sáros az ügyben, de azt sokan elfelejtitek, hogy a biztonsági őr még agresszív embert sem verhet meg csak úgy, csak akkor, ha valaki testi épségét fenyegeti. Ez itt nem történt meg.
Ha van kamera, akkor a panaszkönyv helyett A4es papírka előhozását is felvette, az is érdekes lesz.
A vendégnek joga van beírni, akkor is, ha nincs igaza. A legparasztabb, kötekedős vásárlónak is köteles vagy odaadni a panaszkönyvet, ahova majd beleírja az üzletvezető a sztori másik felét, és ha jogtalan a panasz, úgyse lesz belőle semmi.
Tehát a semmire keménykedett a menedzser meg a biztonsági őr is, és nagyon túltolták. Ezért jár a büntetés.
A bojkott viszont szerintem értelmetlen.
Nem, nyilván OKKAL ütött oda.
Ha valaki a képembe mászik, és suttyó módon beszólogat azt én sem tűröm 52 kilós nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!