Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ti is bojkottáljátok a kfc-t,...

Ti is bojkottáljátok a kfc-t, amiért az egyik indexes ujságirót megverte a biztonsági őr? Tele a facebook ezzel

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

"A válaszok alapján a gyk-t is bojkottáld, itt is sok az agresszív tahó. Csak ezek a billentyűzet mögött mernek nagyszájúak lenni, fülüket, farkukat behúznák és sírva futnának el hasonló helyzetben."

Cicuka, voltam már párszor olyan helyzetben, hogy végül panaszkönyvet kellett kérnem, vagy felettes szervhez fordulnom, a fizikai bántalmazást viszont sose provokáltam ki, nekem mindig sikerült a vitákat intelligens ember módjára elintézni. Igaz, nem is mászkálok részegen cirkuszolni, a biztiőr képébe mobilt tolni sehová. Miért is kéne szolidárisnak lennem egy ilyen Szabó-féle suttyóval?:-)

2017. okt. 17. 08:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bojkottálnám legfeljebb, ha ez lene a cég üzeltpolitikája. De itt geyedi esetről volt szó, ahol a biztonsági őr önhatalmúlag túllépet a munkakörén.

Szóval nem, nem bojkottálnám, bár nem is járok oda.

2017. okt. 17. 08:21
 13/18 anonim ***** válasza:
98%

Mindkét fél sáros az ügyben, de azt sokan elfelejtitek, hogy a biztonsági őr még agresszív embert sem verhet meg csak úgy, csak akkor, ha valaki testi épségét fenyegeti. Ez itt nem történt meg.

Ha van kamera, akkor a panaszkönyv helyett A4es papírka előhozását is felvette, az is érdekes lesz.

A vendégnek joga van beírni, akkor is, ha nincs igaza. A legparasztabb, kötekedős vásárlónak is köteles vagy odaadni a panaszkönyvet, ahova majd beleírja az üzletvezető a sztori másik felét, és ha jogtalan a panasz, úgyse lesz belőle semmi.

Tehát a semmire keménykedett a menedzser meg a biztonsági őr is, és nagyon túltolták. Ezért jár a büntetés.

A bojkott viszont szerintem értelmetlen.

2017. okt. 17. 08:39
 14/18 Mansour ***** válasza:
56%
Ezzel a kis epizóddal sokak számára, beleértve magamat is, csak szimpatikusabb lett a KFC.
2017. okt. 17. 08:44
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
14, ez téged minősít.
2017. okt. 17. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem voltam még Kfc-ben, de ezek után be se mernék menni.Minek van szükség egyáltalán gyorsétterembe biztonsági őrre?Pláne egy ilyen agresszív baromra.
2017. okt. 17. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Minek van szükség biztonsági őrre egy gyorsétteremben? Mondjuk csak azért, hogy éjjel a részeg hordák ne menjenek be szétverni meg összeokádni az éttermet, azért. Viszont jelen esetben nem volt indokolt az erőszak, szóval ez önbíráskodás. Viszont a biztonsági őr nem egyenlő a KFC-vel, egyébként is kirúgták azóta, szóval nem, nem "bojkottálnám" ha oda járnék. De nem járok, mert nincs a lakóhelyemen. Viszont mikor Budapesten voltam akkor ettem ott és meg voltam elégedve mind a kajával mind a környezettel mind pedig a kiszolgálással. Bár én a Deák tériben és a WestEnd-esben voltam csak.
2017. okt. 17. 17:45
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem, nyilván OKKAL ütött oda.

Ha valaki a képembe mászik, és suttyó módon beszólogat azt én sem tűröm 52 kilós nőként.

2017. okt. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!