Nem szabad bemenni a boltba bevásárlókosár nélkül?
A bolt magánterület, olyan szabályokkal, amelyeket célszerűnek tartanak, nem ütközik törvénybe, s nem ellentétes a tulajdonos érdekeivel.
Nem egységes, de előírhatják, igen.
Én a Rossmannba mentem be anélkül, a headset a fülemben volt. Meg akartam csak nézni, nem akciós-e a samponom. De akkor már nézegettem a balzsamok árát is. (Szokott olyan lenni, hogy pénteken akciósak valamiért egyes termékek).
Nahh, ott állok, mellettem a biztonsági őr meg egy eladó és ott kezdtek kipofázni, hogy jó, hogy ki van írva, de nem viszi a vásárló, bla blaa....én meg megszólaltam - hallottam, mert be se volt kapcsolva zene - hogy bocsánat, de csak egy árat akartam megnézni,d e nyugodtan hozhat nekem egyet, ha ez ekkora gond....Aztán akkor izéltek, hogy jajj, de cikihúhaaa....
Amióta van autó újra, inkább megyek a ámsik üzletbe, Maxfactort már úgyis kiűzik mindegyikből...
Sparban meg siettem, felkaptam egy kosarat válogatás nélkül, aztán később tűnt fel, hogy tiszta retek, és lebaccctam két sor közé csúnyán.
Nem mentem el újért, direkt hagytam ott, hogy lássák. Ha már egyszer szalag előtt lepakoltatják, ahol nem tudják megválogatni, akkor lenne egy valami ellenőrző, aki megnézi őket, nem csak visszatolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!