Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kislány vagyok Biztonsági gáz...

Kislány vagyok Biztonsági gáz van nálunk. Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Anyu elment dolgozni, megakarom lepni. Elfordítottam a gázt ahol begyújtom a lángot, majd benyomtam azt a gombot, hogy égjen. Kisláng jel és nagyláng jel között van. Ugye nem robbantom fel a házat?
2011. ápr. 26. 10:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és hogy kapcsoljam ki a gázt? :O Elég ha visszafordítom azt a kislángjelnél?
2011. ápr. 26. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha anyukád nem tanított meg a biztonságos gáz használatára, inkább ne kísérletezz vele. Lepd meg őt mással, pl. hogy kitakarítod a szobádat, ne pont főzésre gondolj!!!
2011. ápr. 26. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Most ég? Akkor biztosan nem.

De hány éves vagy?

Szerintem inkább zárd el (állítsd vissza a gombot oda, ahol eredetileg volt), és csinálj magadnak meg anyukádnak egy szendvicset. Annak is nagyon fog örülni.

2011. ápr. 26. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen égett. Most kapcsoltam le. Nem baj, hogy csak visszaállítottam a gombot? Visszatekertem úgy, hogy ne égjen, de a nagy láng felé, és utánna kattant ugye és elaludt. Nem baj, hogy a nagy láng felé tekertem?? Nem robbanunk most föl ugye? :S
2011. ápr. 26. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól csináltad, ne izgulj. Ha palackos a gázotok, zárd el a palackot is. Legközelebb kérd meg anyukádat, hogy magyarázza el a gáz bekacsolásának a helyes módját.
2011. ápr. 26. 10:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Húú. Köszönöm. Amúgy 7és fél vagyok. Anyu mindjárt hazaér, virslit sütöttem nekünk.:)
2011. ápr. 26. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se kiserletezgess!

Hat... amugy a helyesirasodbol itelve biztos nem csak 7 es fel eves vagy!

2011. ápr. 26. 13:23
 8/8 anonim válasza:

Mértne?

Én is jó helyes író voltam :)

2011. ápr. 28. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!