Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Bunkóság ha csak ennyit adok...

Bunkóság ha csak ennyit adok a pizzafutárnak?

Figyelt kérdés
Szóval a pizza amit rendelni szoktam 990-be kerül és általában egy ezressel fizetek, és azt a tíz forintot nem szoktam visszakérni, de azon felül pluszba se adok. Ez bunkóság?

2017. aug. 12. 14:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
68%

Üdv!

Utolsó válaszolónak.:

1, Mi ezen a vicces?

2, Kiről, miről, milyen szituációban volt szó? :)

2017. aug. 17. 23:42
 22/41 anonim ***** válasza:
83%
63%-os ritka bicskanyitogató a stílusod. Most nehogy már én vagy más tehessen arról, mert nektek akkora hörény a főnökötök hogy még a minimálbért sem adja meg rendesen. Sz@ar a fizu? Miért másnak nem az? Ezer meg egy hely van ahol nincs normális fizetés, mégsincs még ESÉLYÜK sem arra hogy valahonnan borravalót plusz pénzt kapjanak. Az nem baj? Vagy mit hiszel te pizza futárnként valami külön kiemelt ember vagy akinek joga van KÖVETELNI a plusz pénzt? Hát agyam eldobom, ki vagy te? Egy senki, olyan mint bárki más. Ha meg nem tetszik a meló keress másikat. A legegyszerűbb úgy pénzhez jutni hogy kvázi összetarhálod.
2017. aug. 18. 09:43
 23/41 anonim ***** válasza:
67%
#22 teljes mértékben igazad van!!!!
2017. aug. 18. 12:07
 24/41 anonim ***** válasza:
76%

"A tiedbe ugyis belekop mindenki. "

Na az ilyen trógereknek meg adjon 1 ft is akinek két anyja van :)

2017. aug. 18. 13:15
 25/41 anonim ***** válasza:
75%
Most ki fogtok nézni meg le fogtok pontozni. De én mindig 500 ft ot adok neki. Pluszba. 10- negyed 11körül érek haza. Akkor rendelek. És ha hiszitek ha nem. Mindig 30-percen belül itt van a pizzám :). Nem véletlen az, hogy ahogy te bánsz az emberekkel úgy bánnak veled is :) . ja és ha egyébként van pénzed kaját rendelni. Akkor ne sajnálj már pár száz ft-ot
2017. szept. 6. 22:35
 26/41 anonim ***** válasza:
33%

Tisztelt #25-ös!

Na az ilyen embereket tisztelem, akik megértenek, minket futárokat, és a mi helyzetünket. :) Köszönöm, a többi kolléga nevében is. :)

Az előző pár hozzászólónak.:

Nyilván, TI sem, ahogy SENKI SEM tehet a futárok helyzetéről, de főleg MI NEM! Sajnos, ilyen ez a "pop szakma". Nézzetek utána, kérdezzetek meg futárokat. Nagyon kevesen csinálják már fő állásban, a legtöbben csak beugrósak, vagy 2 hetente 1, maximum 2 alkalommal jönnek dolgozni. Ha nincs ember, akkor mi a helyzet? A fő állásosak jönnek addig, amíg nem sikerül úgy osztani a beosztást, hogy legyen az embereknek legalább 1, de inkább 2 szabadnapja. Én heti 5-6 napot dolgozok, hadd ne mondjam, hogy mekkora összegért.

Menjetek el egy futárral egy napra. (Nyilván, aki kocsival dolgozik, arra gondolok. Sőt, aki sajáttal, nyilván olyannal.) Nézzétek meg, hogy milyen szituációkba keverednek néha az ügyféllel, és a legfontosabb, hogy mennyire is kell sietni, figyelni mindenre, és ami még ennél is fontosabb, nézzétek meg, hogy milyen utakon közlekednek, és hova el nem mennek a gépjárművel az ügyfelért, az ügyfelig. :)

2017. szept. 7. 09:45
 27/41 anonim ***** válasza:
83%

Jajjj maradj már. Már leírtam nem ti vagytok a világ közepe akiknek a legrosszabb, bármennyire is nem veszi be a pici érzékeny lelked.

Egy óvónőnek ki ad aprót, mikor beviszi reggel a gyerkőcöt? tudod te mennyiért dolgoznak, úgy hogy még tanult is érte? Sajnálja őket valaki? Nem. Egy kasszsának, vagy bármilyen ügyfélszolgálatosnak aki emberekkel foglalkozik ad valaki pénzt? Nem. Jahh utóbbi, az az üszis voltam egy ideig, és képzeld keveredtem olyan szituba hogy sírni tudtam volna. Kaptam bármelyik bunkó után fejpénzt? Neeeem..akkor meg? Ismét csak azt tudom kérdezni, miért vagytok ti olyan különlegesek hogy nektek ELVÁRÁS a plusz pénz?

Meg mi már az hogy ha van pénzed rendelni...pff, már bocs de hagy én döntsem már el, mire költök pluszba. Te meg kedves futárka ha legközeéebb bemész a sparba, és ott hagysz egy 10-est nagybevásárlára akkor pár száz ft-ot adj már a kasszásnak is, mert ha ennyi pénzed van nagybevásárolni nehogy erre ne legyen már, pedig szegény egész nap ott áll, meg a belét kidolgozza..És a többi.

Kicsit unom már hogy egyesek többnek gpndolják magukat másnál.

2017. szept. 7. 11:59
 28/41 anonim ***** válasza:
29%
Congratulations, te idióta #27-es! :')
2017. szept. 8. 00:59
 29/41 anonim ***** válasza:
80%

Miért vagyok idióta? Mert közlöm a TÉNYEKET??

Beszólogatás helyett inkább cáfold meg. Jaaa, hogy az nem megy :) Ez van.

2017. szept. 8. 07:38
 30/41 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen ostoba ember nem véletlenül tart ott ahol. Csak a markotokat tudjátok tartani.
2017. szept. 8. 07:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!